VW passat B5 - nefunkčný zadný stierač
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW passat B5 - nefunkčný zadný stierač
Ahojte, na uvedenom aute r. 98 combi nefunguje zadný stierač. Prestal fungovať zo dňa na deň. Neviem si už rady! Motorček som odskúšal cez nabíjačku a funguje normálne. Na konektore mám stálich 12 V ale sú tam 4 vodiče a neviem ako je tento obvod riadený - spínaný. Premeral som aj prepinač - páčku - tá spína. Na konektore nad zadným blatníkom som tiež nameral tie napätia, ako pri motorčeku. Poistka ja OK, relátko som nenašiel a nie som si istý či to nejaké relátko ovláda? Skúste poradiť, ako ďalej?
stieracov ako takych.... cyklovac a podobne.... lisili sa podla toho ci ma auto len predne stierace alebo aj zadny alebo dazdovy senzor.... skus to vymenit a uvidis....lipko píše:Tam som prekontroloval relátka, tú krabičku som si tam všimol. mám to teda chápať tak, že to je ovládenie zadného stierača?
Keď som mal vomku motorček, tak som prekontroloval aj tie súčiastky pod tou krytkou. Vyčistil som to a pozrel pod lupou, no nič som tam nenašiel.Zaráža ma to, že ten motorček po každom zopnutí len "mungne" a potom nič. Ovládanie motorčeku teda zabezpečuje ten obvod pod tou krytkou alebo tá krabička pri relátkach. Aby som to nezháňal a nakoniec nič . . .