Borci, dlouho jsem váhal, dát sem tuto prosbu, ale časová tíseň mě k tomu dohnala.
Když totiž potřebuju smáznout immo v motorovce, tak musím jet za človíčkem 10km tam a 10km zpátky, pak zase opět pro odblok. jednotku.
Navíc to není moc spolehlivý človíček - občas nebere telefon a občas to neumí udělat. To pak musím absolvovat to samé, ale za človíčkem, který je 40km daleko a to když vynásobím čtyřma cestama, tak projezdím celej den.
Ne že bych nechtěl dát těm človíčkům vydělat - vždyť se to museli naučit, koupit horkovzduch s odsáváním, programátor, kalkulátor a kdo ví co ještě.
Leze mě ale na nervy, jak pendluju sem tam a navíc se snažím jednat se zákazníkem na férovku, takže když někomu řeknu pozejtří to máte, tak to taky má. Když to ale závisí na druhejch, tak to někdy nevyjde a já jsem taková povaha, že mě s toho může trefit (neumím a nechci vymýšlet různý báchorky, proč to zákazník nemá). Vím že si tím sám škodím, ale jsem už holt takovej.
Proč ale ten román?
Z výše popsaných důvodů bych se potřeboval naučit odblok. immo (hlavně u Renaultu).
Vím, že ten kdo to umí, tak to hned tak nepoví - proto ten román úvodem.
Nečekám, že sem teď bude každý tlačit jak na to, ale prosím jen o nasměrování.
Horkovzdušku mám. Teď si k ní pořizuju i odsávání. Práce na PC - žádný problém. Koukal jsme, že immo killer ty jednotky co většinou potřebuju (Renault Siemens a Bosch) řeší.
Takže bych potřeboval jen poradit: (myslím si že jen s tímto)
1) Jaký programátor si mám pořídit
2) Jak poznám, že právě ten šváb na tišťáku je paměť pro immo
Pokud by se našel nějaký ochotný lektor, který by měl čas a chuť mě takto na dálku vyškolit, byl bych mu nejen vděčný, ale uměl bych to i finančně (rozumná částka) ocenit.
Odblokování immo v motorovce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Odblokování immo v motorovce
Lepší je měřit, než někomu věřit.
potřebuješ program (třeba ten immo killer,immo tool,atd), a jeden ti nebude stačit protože tam nebude všechno.Tam najdeš kde a v čem to je a podle toho potřebuješ programátor a zas ti asi nebude stačit jeden.
no a pak už jen spousta hodin a bádání a nekonečného učení...
jo a pozor na volně stáhnutelné softy - některé nepracují korektně
takže sečteno a podtrženo myslím že těch 40km zas není tak hrozný
no a pak už jen spousta hodin a bádání a nekonečného učení...
jo a pozor na volně stáhnutelné softy - některé nepracují korektně
takže sečteno a podtrženo myslím že těch 40km zas není tak hrozný