Pokud je to z určitýho auta, tak to všude nepasuje, jestli je to z Fabie, tak to bude pasovat pouze do aut se stejným systémem el.instalace. Napiš číslo jednotky a uvidíme. Pokud to bude fungovat samostatně, tak OK, jestli to funguje přez BordNet, tak KO... Do Leona pasuje 100% z Octavie.
spínání zpátečky po can není ,nebo alespon o tom nevím. Auta vybavená ř.j. palubní sítě (a ne všechna) posílá do žárovky zpětného světla impulsy a ty starší jednotky nedokážou zpracovat. PROTO JE NUTNÉ ROZLIŠIT TYTO DVĚ SKUPINY VOZŮ.
Nové park assist-OII,Fabia II,Room berou S kontakt a info o zařazené zpátečky po Canu.
pokud použiješ parkovák ze staré Fabie,Octavie tak to půjde.je tok píše Vaša
rusty píše:spínání zpátečky po can není ,nebo alespon o tom nevím. Auta vybavená ř.j. palubní sítě (a ne všechna) posílá do žárovky zpětného světla impulsy a ty starší jednotky nedokážou zpracovat. PROTO JE NUTNÉ ROZLIŠIT TYTO DVĚ SKUPINY VOZŮ.
máš pravdu v tom že parkovák z OII (apod.) nepůjde jen tak zapojit do "obyč" aut
Nevíte z jaké Škodovky půjde park. asist. na VW Touran r.v. 2005? Orig. dle ETKY by měl být tento 1K0 054 630 B. Mám možnost koupit tento 1K0907530S. Ale nevím jaký je v nich rozdíl. Dá se to někde zjistit?
soptik.cz píše:Nevíte z jaké Škodovky půjde park. asist. na VW Touran r.v. 2005? Orig. dle ETKY by měl být tento 1K0 054 630 B. Mám možnost koupit tento 1K0907530S. Ale nevím jaký je v nich rozdíl. Dá se to někde zjistit?
Podle me je potreba ohlidat jen aby to melo CAN 2.0 - tj. pouzit parkovak z OII, hlavne ne z Roomsteru nebo FII, ty maji CAN 1.6, tak jako moje auto kuprikladu ...