SUPERVAG VERSUS VAG COMMANDER
Moderátoři: šulda, Moderátoři
SUPERVAG VERSUS VAG COMMANDER
Zdravím chtěl bych si pořídit přístroj na servis přístrojovek,motorovky,piny,km,k line a can.Jako profi nástroje mi přijdou Supervag nebo Vag commander popř.Vag prog.Chtěl bych poradit jaký bych měl zvolit a jaký máte zkušenosti z těmiti přístroji.Díky za info Jirka.
VAG commander od firmy Abritus72 je jedoznacne to naj co sa da zohnat, ale cenovka je na porazku
Carprog od tych Litovcov je plne dostacujuci as hlavne stoji prd v porovnani s VAG commanderom http://www.codecard.lt/carprog/carprog- ... d_344.html
Carprog od tych Litovcov je plne dostacujuci as hlavne stoji prd v porovnani s VAG commanderom http://www.codecard.lt/carprog/carprog- ... d_344.html
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Mám komplet vybavení od HR CARSOFT, lidi to různě odsuzují, někdo to vychvaluje, někdo to ani nemůže vidět.
Když vemu v potaz to co chceš, tzn. PINY,km, tak na to je TOOLBOX.
V tomto TOOLBOXU si tedy zvolíš pro čtení PINů balíček VIN-R. Pro změnu KM potřebuješ SPEED.
Moc jsem s tím zatím neudělal, pár pinů z fabií I, nějaká audi A4 rok 2002, G IV, octavia I. Nikde nebyl problém. KM jsem zkoušel na svých autech na GIV a vše ok. Dělal sem CADDY rok 2009 a umí to hledat i Component security,takže tam problém nikde není.
V komfortkách to umí zapínat aktivaci oken na dálku atd.
Cena je na jejich stránkách (www.supervag.com)
Co mi nešlo tak vyčíst PIN na VW POLO SDI rok 98, ale to se vždy musí ručně dělat na stole.
Pokud bys chtěl nějak dál pomoct, stačí napsat.
Když vemu v potaz to co chceš, tzn. PINY,km, tak na to je TOOLBOX.
V tomto TOOLBOXU si tedy zvolíš pro čtení PINů balíček VIN-R. Pro změnu KM potřebuješ SPEED.
Moc jsem s tím zatím neudělal, pár pinů z fabií I, nějaká audi A4 rok 2002, G IV, octavia I. Nikde nebyl problém. KM jsem zkoušel na svých autech na GIV a vše ok. Dělal sem CADDY rok 2009 a umí to hledat i Component security,takže tam problém nikde není.
V komfortkách to umí zapínat aktivaci oken na dálku atd.
Cena je na jejich stránkách (www.supervag.com)
Co mi nešlo tak vyčíst PIN na VW POLO SDI rok 98, ale to se vždy musí ručně dělat na stole.
Pokud bys chtěl nějak dál pomoct, stačí napsat.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť