Zdravím, jelikož k autu (Touran 1,9 2005) je pouze jeden klíč, sehnal jsem druhý a potřeboval bych jej nakódovat. Hledal jsem tu nějaký postup, ale nebyl jsem úspěšný a proto se ptám takhle, třeba se tu najde dobrá duše, která mi pomůže - Jakým způsobem nakóduju dálku a hlavně jak přizpůsobím klíč k IMMO? K dispozici mám VAG-COM 704 a VAG-TACHO 2.50.
Pokud jsem dobře hledal, zřejmě by dálka měla jít kódovat stejně, jako na sharanu? IMMO jsem nenašel vůbec...
Děkuji všem za pomoc....
Touran 1,9 TDI 2005 - kodování klíčů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Touran 1,9 TDI 2005 - kodování klíčů
kodovanie DO si pozri vo VISe. je to ako napr octa II.Robie píše:Zdravím, jelikož k autu (Touran 1,9 2005) je pouze jeden klíč, sehnal jsem druhý a potřeboval bych jej nakódovat. Hledal jsem tu nějaký postup, ale nebyl jsem úspěšný a proto se ptám takhle, třeba se tu najde dobrá duše, která mi pomůže - Jakým způsobem nakóduju dálku a hlavně jak přizpůsobím klíč k IMMO? K dispozici mám VAG-COM 704 a VAG-TACHO 2.50.
Pokud jsem dobře hledal, zřejmě by dálka měla jít kódovat stejně, jako na sharanu? IMMO jsem nenašel vůbec...
Děkuji všem za pomoc....
s vagtachom nevycitas immo pin z tourana, na to potrebujes napr vag commander. prisposobenie immo tiez VIS
Aha, děkuju moc za radu, kouknu na to. ten vag commander to umí ve všech verzích, nebo jen od nějaké?
tvoj touran by mal ist. ale potrebujes aj kabel nie len softRobie píše:Aha, děkuju moc za radu, kouknu na to. ten vag commander to umí ve všech verzích, nebo jen od nějaké?