Touran 1,9 TDI 2005 - kodování klíčů

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Robie
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Touran 1,9 TDI 2005 - kodování klíčů

Příspěvek od Robie »

Zdravím, jelikož k autu (Touran 1,9 2005) je pouze jeden klíč, sehnal jsem druhý a potřeboval bych jej nakódovat. Hledal jsem tu nějaký postup, ale nebyl jsem úspěšný a proto se ptám takhle, třeba se tu najde dobrá duše, která mi pomůže - Jakým způsobem nakóduju dálku a hlavně jak přizpůsobím klíč k IMMO? K dispozici mám VAG-COM 704 a VAG-TACHO 2.50.
Pokud jsem dobře hledal, zřejmě by dálka měla jít kódovat stejně, jako na sharanu? IMMO jsem nenašel vůbec...
Děkuji všem za pomoc....
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

sharan se koduje uplně jinak a immo nakoduj podle visu, třeba podle OII
kevino
Aktivista

Re: Touran 1,9 TDI 2005 - kodování klíčů

Příspěvek od kevino »

Robie píše:Zdravím, jelikož k autu (Touran 1,9 2005) je pouze jeden klíč, sehnal jsem druhý a potřeboval bych jej nakódovat. Hledal jsem tu nějaký postup, ale nebyl jsem úspěšný a proto se ptám takhle, třeba se tu najde dobrá duše, která mi pomůže - Jakým způsobem nakóduju dálku a hlavně jak přizpůsobím klíč k IMMO? K dispozici mám VAG-COM 704 a VAG-TACHO 2.50.
Pokud jsem dobře hledal, zřejmě by dálka měla jít kódovat stejně, jako na sharanu? IMMO jsem nenašel vůbec...
Děkuji všem za pomoc....
kodovanie DO si pozri vo VISe. je to ako napr octa II.
s vagtachom nevycitas immo pin z tourana, na to potrebujes napr vag commander. prisposobenie immo tiez VIS
Robie
Sběrač informací

Příspěvek od Robie »

Aha, děkuju moc za radu, kouknu na to. ten vag commander to umí ve všech verzích, nebo jen od nějaké?
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

k+can 1.4 ti bude stačit
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Robie píše:Aha, děkuju moc za radu, kouknu na to. ten vag commander to umí ve všech verzích, nebo jen od nějaké?
tvoj touran by mal ist. ale potrebujes aj kabel nie len soft ;) a to K + CAN commander alebo CAN commander
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“