Golf nejde nastartovat - prosím pomoc VYŘEŠENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf nejde nastartovat - prosím pomoc VYŘEŠENO
Ahojte dnes jsem jel s autem do práce a cca po 30km najednou auto chtělo chcípnout - motor šel chviličku jako by na 3 válce a pak chcíp úplně. Teď nejde nastartovat vůbec , jen točí a kouří se z výfuku ale nechytne. nevíte co by to mohlo být? Hledal jsem ale každej má průběh tohoto problému trochu jinej tak raději popisuji konkretní stav. Dííííky
Je to golf 4 motor AGR trysky z ASV
Naposledy upravil(a) radkin dne 16 led 2010, 22:30, celkem upraveno 2 x.
radkin - Octavia CLHA
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Golf nejde nastartovat
třeba vag pamět závadradkin píše:Ahojte dnes jsem jel s autem do práce a cca po 30km najednou auto chtělo chcípnout - motor šel chviličku jako by na 3 válce a pak chcíp úplně. Teď nejde nastartovat vůbec , jen točí a kouří se z výfuku ale nechytne. nevíte co by to mohlo být? Hledal jsem ale každej má průběh tohoto problému trochu jinej tak raději popisuji konkretní stav. Dííííky
pokud tam bude počátek vstřiku mimo toleranci tak ti skočilo čerpadlo
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
Rada nad zlato ale problém to neřeší - když tak nějak sleduju některý mechaniky (včetně těch z autor.servisu) tak o spoustě věcí co se píše na tomhle fóru ani neslyšeli natož aby mě to bez rady opravily. Se spoustou věcí si poradím sám ale potřebuju co nejvíc možných variant ať vím co zkusit.slovacek.milos píše:když se na to dívám, slyšeljsem o 109, kontrola chcípací klapky, a ucpaný koš, je tam půlka nádrže,
zkus si někoho najít kdo tomu rozumí miloš
radkin - Octavia CLHA
Dej mu saní s kanystru a treba povrcí, dve hadicky primo na cerpadlo, povolit trubky az bude poradne plivat naftu tak to utahnout a uvidis. A zkus odpojit vahu vzduhu, nebudu tu psat proc, proste ji odpoj. Napis co to udelalo.radkin píše:Rada nad zlato ale problém to neřeší - když tak nějak sleduju některý mechaniky (včetně těch z autor.servisu) tak o spoustě věcí co se píše na tomhle fóru ani neslyšeli natož aby mě to bez rady opravily. Se spoustou věcí si poradím sám ale potřebuju co nejvíc možných variant ať vím co zkusit.slovacek.milos píše:když se na to dívám, slyšeljsem o 109, kontrola chcípací klapky, a ucpaný koš, je tam půlka nádrže,
zkus si někoho najít kdo tomu rozumí miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
ti tam zdenek píše povolils trubky u střiků? pokud to míš řádně zavzduněné tak to trvá a co aku točí milošradkin píše:Tak VAG - žádná chyba. Na přímo z flašky jsem zkoušel a nic. Pořád jen točí a má snahu jako by chytit z výfuku jde maličko kouře (černýho) ale nechytne. Relé 109 v pořádku,klapka také,nafty je dost a není zamrzlá. Nevíte co dál?
Aku točí jako ďas a z trubek nafta vystřikujeslovacek.milos píše:ti tam zdenek píše povolils trubky u střiků? pokud to míš řádně zavzduněné tak to trvá a co aku točí milošradkin píše:Tak VAG - žádná chyba. Na přímo z flašky jsem zkoušel a nic. Pořád jen točí a má snahu jako by chytit z výfuku jde maličko kouře (černýho) ale nechytne. Relé 109 v pořádku,klapka také,nafty je dost a není zamrzlá. Nevíte co dál?
radkin - Octavia CLHA