Spotreba u tdi?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spotreba u tdi?
zdar lidi, konecne sem nasetril a koupil audi 1.9tdi 81 kw m98. zajimalo by me jak je to s tou spotrebou,vetcina lidi me presvedcovali o spotr. do 5 l i pri rychlejsi jizde, ale tam se ja pri normalni sviznejsi jizde nejak nemuzu vlezt,takze kde je chyba?(mam tak 6-6,5) tech 4-5 litru se mi zda tak na dalnici pri 90km/h. dalsi vec je ze pri poravnaní s octavii se stejnym motorem se mi skodovka zda byt zivejsi. (na vagu sem byl,vse co se da zmerit ok) uvazuju o zvyseni vykonu,je lepsi koupit trysky (auto ma 170tis) neb ho pro zacatek jen chipnout? kolik ma tlacit turbo?(me tlaci 2 atm, a pry je to dost) diky
2 atmosféry je tlak absolutní, odečti cca 1 atm normálního tlaku ovzduší a ten 1 bar a kousek co vyjde je přesně to,co to v sérii tlačí. (pokud je to údaj z vagu)
A začni úpravy určitě tryskama, páč za chvíli ti to bude málo.
A vyhodit hned peníze za čip je blbost, za rok to budeš čipovat znova s jinýma tryskama. A výměna trysek po 170 tis nejsou vyhozený prachy.

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba u tdi?
To je normál i u mňa 6 je ok a passat je o pár kíl ťažšíPinchel píše:zdar lidi, konecne sem nasetril a koupil audi 1.9tdi 81 kw m98. zajimalo by me jak je to s tou spotrebou,vetcina lidi me presvedcovali o spotr. do 5 l i pri rychlejsi jizde, ale tam se ja pri normalni sviznejsi jizde nejak nemuzu vlezt,takze kde je chyba?(mam tak 6-6,5) tech 4-5 litru se mi zda tak na dalnici pri 90km/h. dalsi vec je ze pri poravnaní s octavii se stejnym motorem se mi skodovka zda byt zivejsi. (na vagu sem byl,vse co se da zmerit ok) uvazuju o zvyseni vykonu,je lepsi koupit trysky (auto ma 170tis) neb ho pro zacatek jen chipnout? kolik ma tlacit turbo?(me tlaci 2 atm, a pry je to dost) diky

OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
poznáš, mělo by to mít tak 85 kW, pokud je vše ostatní OK, tak bez kouře. Ale bude blbě ukazovat pal. PC, nutno zkorigovat. 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS