golf III 1Z

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
BozskejDail
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

golf III 1Z

Příspěvek od BozskejDail »

Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahrabání na ledu, nebo při rozjideni do prudkeho kopce, tak zacnou vynechavat valce. Jakoby tam neslo palivo. Má s tím nekdo zkusenosti? Palivovy filtr jsem vymenil ( teda jen filtr, ale ne tu plastovou prirubu, prej se taky ma menit) Jinak mám tam chip od reeshy a trysky sprint 720.
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

nema to proti prokluz? a se studenim motorem takhle vivadet :?
Zdeněk M
Aktivista

Re: golf III 1Z

Příspěvek od Zdeněk M »

BozskejDail píše:Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahrabání na ledu, nebo při rozjideni do prudkeho kopce, tak zacnou vynechavat valce. Jakoby tam neslo palivo. Má s tím nekdo zkusenosti? Palivovy filtr jsem vymenil ( teda jen filtr, ale ne tu plastovou prirubu, prej se taky ma menit) Jinak mám tam chip od reeshy a trysky sprint 720.
Vysoký tlak oleje, zmerit tlak oleje v hlavě, a ve filtru, vymenit olejový cerpadlo, nebo tu hlinikovou schranku na filtru. :)
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: golf III 1Z

Příspěvek od Martin.R »

Zdeněk M píše:
BozskejDail píše:Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahrabání na ledu, nebo při rozjideni do prudkeho kopce, tak zacnou vynechavat valce. Jakoby tam neslo palivo. Má s tím nekdo zkusenosti? Palivovy filtr jsem vymenil ( teda jen filtr, ale ne tu plastovou prirubu, prej se taky ma menit) Jinak mám tam chip od reeshy a trysky sprint 720.
Vysoký tlak oleje, zmerit tlak oleje v hlavě, a ve filtru, vymenit olejový cerpadlo, nebo tu hlinikovou schranku na filtru. :)
Přesně tak vyvěšujou se ventily.
BozskejDail
Přispěvovatel

Příspěvek od BozskejDail »

Díky klucí, sezenu nekoho s vagem a uvidime. ;)
david53
Nováček

Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahra

Příspěvek od david53 »

No, kluci mají pravdu. Seká se regulační ventil v olej. čerpadle, tlak naroste příliš a hydr.zdvihátka "nadzvednou ventily"... Netůruj to za studena, počkej s tím po zahřátí, nebo vyměň, co Ti poradili... :-)
vynecht
Přispěvovatel

golf III 1Z

Příspěvek od vynecht »

Pokud je tlak oleje dobrej tak druhá možnost jsou unavený pružiny na ventilech, ty stačí vyměnit
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)

Sharan 215/460, Octavia 190/460

Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

BozskejDail píše:Díky klucí, sezenu nekoho s vagem a uvidime. ;)
Jestli dokážeš změřit VAGem tlak oleje tak dej vědět, přijedu se něco přiučit. (noteeth)
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Martin.R píše:
BozskejDail píše:Díky klucí, sezenu nekoho s vagem a uvidime. ;)
Jestli dokážeš změřit VAGem tlak oleje tak dej vědět, přijedu se něco přiučit. (noteeth)
Na tlak potrebujes cejchovaný manometr, treba z Liazky apod. Vagem nic nezjistis, tak dokonalý to nejni :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“