golf III 1Z
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
golf III 1Z
Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahrabání na ledu, nebo při rozjideni do prudkeho kopce, tak zacnou vynechavat valce. Jakoby tam neslo palivo. Má s tím nekdo zkusenosti? Palivovy filtr jsem vymenil ( teda jen filtr, ale ne tu plastovou prirubu, prej se taky ma menit) Jinak mám tam chip od reeshy a trysky sprint 720.
Re: golf III 1Z
Vysoký tlak oleje, zmerit tlak oleje v hlavě, a ve filtru, vymenit olejový cerpadlo, nebo tu hlinikovou schranku na filtru.BozskejDail píše:Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahrabání na ledu, nebo při rozjideni do prudkeho kopce, tak zacnou vynechavat valce. Jakoby tam neslo palivo. Má s tím nekdo zkusenosti? Palivovy filtr jsem vymenil ( teda jen filtr, ale ne tu plastovou prirubu, prej se taky ma menit) Jinak mám tam chip od reeshy a trysky sprint 720.

Re: golf III 1Z
Přesně tak vyvěšujou se ventily.Zdeněk M píše:Vysoký tlak oleje, zmerit tlak oleje v hlavě, a ve filtru, vymenit olejový cerpadlo, nebo tu hlinikovou schranku na filtru.BozskejDail píše:Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahrabání na ledu, nebo při rozjideni do prudkeho kopce, tak zacnou vynechavat valce. Jakoby tam neslo palivo. Má s tím nekdo zkusenosti? Palivovy filtr jsem vymenil ( teda jen filtr, ale ne tu plastovou prirubu, prej se taky ma menit) Jinak mám tam chip od reeshy a trysky sprint 720.
-
- Přispěvovatel
Ahoj, Když je motor studený a já ho vytočím, např. při zahra
No, kluci mají pravdu. Seká se regulační ventil v olej. čerpadle, tlak naroste příliš a hydr.zdvihátka "nadzvednou ventily"... Netůruj to za studena, počkej s tím po zahřátí, nebo vyměň, co Ti poradili... 

golf III 1Z
Pokud je tlak oleje dobrej tak druhá možnost jsou unavený pružiny na ventilech, ty stačí vyměnit
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/