VAGTACHO USB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAGTACHO USB
Zdravim všechny,
mám malou prosbu, nechá se na netu někde stájnout verze 1.65 nebo výšší tohoto softu. HW mám, ale o soft jsem prisel a koupe HW byla pres inzerat a ted nemohu sehnat SW, myslel jsem, že to nebude problem, ale jak posledni dobou hledam, tak to asi problem bude.
Diky
mám malou prosbu, nechá se na netu někde stájnout verze 1.65 nebo výšší tohoto softu. HW mám, ale o soft jsem prisel a koupe HW byla pres inzerat a ted nemohu sehnat SW, myslel jsem, že to nebude problem, ale jak posledni dobou hledam, tak to asi problem bude.
Diky
Co ja vim, tak velka zmena je mezi verzemi 1.61 a 1.65, takze podle meho neni duvod ke strachu pokud nekdo prejde z 1.5 na 1.61.
I na strankach www.id2.cz, kde prodava Clon VagTacha mel do nedavna verzi HW do verze SW 1.61 a nyni nabizi upgrade na verzi 1.65.
Jde jen o to, ze verze 1.65 jiz asi potrebuje jinou naloz v procaku ATMEGA8, ktery je v kablu !!!
I na strankach www.id2.cz, kde prodava Clon VagTacha mel do nedavna verzi HW do verze SW 1.61 a nyni nabizi upgrade na verzi 1.65.
Jde jen o to, ze verze 1.65 jiz asi potrebuje jinou naloz v procaku ATMEGA8, ktery je v kablu !!!
- maniacdewil
- Přispěvovatel
Re: VAGTACHO USB
kam chceš poslat 1.65?Vopi píše:Zdravim všechny,
Diky
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE 
- maniacdewil
- Přispěvovatel
netuším,chtěl verzi 1.65 tak mu ji pošlu,sam musí vědět co ma za kabel a jestli mu ho zkurví nebo ne,ja mam kabel do verze 1.62 (na to mě upozornil prodejce)a funguje bez problemu nezkoušel jsem pouštět 1.65,Jestli ma Lake tuhle verzi ktera nepoškodí kabel tak bych ji bral 
- maniacdewil
- Přispěvovatel
kupoval jsem ho tady http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... 0tacho/010 a jsem spokojeny 
-
fireblademan
- Přispěvovatel
verze 1.65 vyzkoušeno : http://www.cardiag.cz/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
vagtacho USB
Prodam Vag-Tacho-usb ver1.5 cena 2600cz