bublinky v nafte

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vladoc
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

bublinky v nafte

Příspěvek od vladoc »

Viem že sa to tu už riešilo ale ja už fakt neviem čo mám robiť. V priesvitnej hadičke mi idú bublinky. Nie stále, raz idú raz nejdú. Pri státí sa tam vytvorí bublina dlhá cca 2 cm. Vymeni som kvôli tomu palivový filter aj s gumičkami, dal som Bosch. Rozobral som sací kôš v nádrž a vyčistil, skontroloval som aj spätný ventil. Všetko OK a bublinky idú furt. Ked auto dlhšie stojí tak tie štarty niesu na drc. Viem že bublinky by tam nemali byť. Čo s tým? :x
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
STIB
Přispěvovatel

Příspěvek od STIB »

Taky je tam mam.když to jede normálně neřeš.Po týdnu stání se musí tak 3krat motor otočit pak to chytne.
OCTAVIA- ALH
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

ja mam bublinky porad.... ;)
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Lenže ja ich tam nechcééém :) . čo sa dá ešte urobit aby tam neboli, dávam už aj ten všemocný VIF.
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

vladoc píše:Lenže ja ich tam nechcééém :) . čo sa dá ešte urobit aby tam neboli, dávam už aj ten všemocný VIF.
vymen pruhlednou hadičku ta nepruhlednou :D
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vladoc píše:Lenže ja ich tam nechcééém :) . čo sa dá ešte urobit aby tam neboli, dávam už aj ten všemocný VIF.

správně bubliny je potřeba ukáznit at si bublaji mimo tvé auto ;)

vyhaž vzadu pravou sedašku sdělej dekl, vydělej jednu hadičku z deklu na nádrži a píchni do té trubičky na dekli opatrně špejlí, zda tam je ventil nebo jde špejle na dno

pak napiš to by tak hrálo aby se ti tam producírovali bubliny jen tak :) miloš
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

taky mi tam občas náká proběhne a když to chcípnu tak z čerpadla vyjede tak cca 2cm bublinka a i po týdnu stání chytne hned. dýl sem to asi stávat nenechal tak nevím jak to je po měsíci ;) ;)
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

slovacek.milos píše:

správně bubliny je potřeba ukáznit at si bublaji mimo tvé auto ;)

vyhaž vzadu pravou sedašku sdělej dekl, vydělej jednu hadičku z deklu na nádrži a píchni do té trubičky na dekli opatrně špejlí, zda tam je ventil nebo jde špejle na dno

pak napiš to by tak hrálo aby se ti tam producírovali bubliny jen tak :) miloš
Miloš veď ja som to mal celô rozobranô, ako píšem hneď na začiatku, ventil je tam, a je plne funkčný, aj som ho čistil aj som skušal do neho fúkat, nafta je velmi chutná. :P
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

fůkat je k ničemu jsou tam ventily dva a je potřeba prověřit jejich těsnost třeba kapilára a naplnt naftou a do rána zjistit jestli nafta drží

pokud tam máš třeba vlas tak to skoro těsní ale do druhého dne je to oničem,

tam bych začal!!!!

třeba já ten problém mám od líta a není čas, už jsem několikrát protáčel motorem, ve čtvrtek jsem ventil vyčistli a v pátek i dnes šel hned za klíčkem ;) miloš
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Presne nerozumiem ako to mam zistit, mam dat prec privod nafty od nardrze a nalit naftu do coho? Rad to vyskusam len neviem ako. Porad. Dík.
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Taky se přidám bublinky tam mám taky sice jen občas ale jsou tam jinak auto startuje na drc a to i při dlouhém stání cca 15dní tak odkud se mrchy berou ?
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
STIB
Přispěvovatel

Příspěvek od STIB »

Budeš do toho tak dlouho drbat,až budeš mět bublinu od čerpadla až po nádrž. (LOL)
OCTAVIA- ALH
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

To vieš, dlhé zimné večery. :)
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

Skontrolujte si na filtru ten T termo ventil jestly tesneji gumičky je to pekna svina. :o
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Na ten termo ventil som mal prve podozrenie, preto som dal nový filter aj gumičky, ako by som to mohol skontrolovať?
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“