bublinky v nafte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bublinky v nafte
Viem že sa to tu už riešilo ale ja už fakt neviem čo mám robiť. V priesvitnej hadičke mi idú bublinky. Nie stále, raz idú raz nejdú. Pri státí sa tam vytvorí bublina dlhá cca 2 cm. Vymeni som kvôli tomu palivový filter aj s gumičkami, dal som Bosch. Rozobral som sací kôš v nádrž a vyčistil, skontroloval som aj spätný ventil. Všetko OK a bublinky idú furt. Ked auto dlhšie stojí tak tie štarty niesu na drc. Viem že bublinky by tam nemali byť. Čo s tým? 

- patrik.kloucek
- Aktivista
Odpovědi: 0
- patrik.kloucek
- Aktivista
-
- Aktivista
vladoc píše:Lenže ja ich tam nechcééém. čo sa dá ešte urobit aby tam neboli, dávam už aj ten všemocný VIF.
správně bubliny je potřeba ukáznit at si bublaji mimo tvé auto

vyhaž vzadu pravou sedašku sdělej dekl, vydělej jednu hadičku z deklu na nádrži a píchni do té trubičky na dekli opatrně špejlí, zda tam je ventil nebo jde špejle na dno
pak napiš to by tak hrálo aby se ti tam producírovali bubliny jen tak

Miloš veď ja som to mal celô rozobranô, ako píšem hneď na začiatku, ventil je tam, a je plne funkčný, aj som ho čistil aj som skušal do neho fúkat, nafta je velmi chutná.slovacek.milos píše:vladoc píše:Lenže ja ich tam nechcééém. čo sa dá ešte urobit aby tam neboli, dávam už aj ten všemocný VIF.
správně bubliny je potřeba ukáznit at si bublaji mimo tvé auto![]()
vyhaž vzadu pravou sedašku sdělej dekl, vydělej jednu hadičku z deklu na nádrži a píchni do té trubičky na dekli opatrně špejlí, zda tam je ventil nebo jde špejle na dno
pak napiš to by tak hrálo aby se ti tam producírovali bubliny jen takmiloš

-
- Aktivista
fůkat je k ničemu jsou tam ventily dva a je potřeba prověřit jejich těsnost třeba kapilára a naplnt naftou a do rána zjistit jestli nafta drží
pokud tam máš třeba vlas tak to skoro těsní ale do druhého dne je to oničem,
tam bych začal!!!!
třeba já ten problém mám od líta a není čas, už jsem několikrát protáčel motorem, ve čtvrtek jsem ventil vyčistli a v pátek i dnes šel hned za klíčkem
miloš
pokud tam máš třeba vlas tak to skoro těsní ale do druhého dne je to oničem,
tam bych začal!!!!
třeba já ten problém mám od líta a není čas, už jsem několikrát protáčel motorem, ve čtvrtek jsem ventil vyčistli a v pátek i dnes šel hned za klíčkem