sháníme kombíka a aktuálně mám nabídku na VW Passat 1.9 TDI-PD 96 kW. Protože ale tolik nejezdíme (spíše tedy delší trasy, ale méně - do 15000km ročně), je mi nafta spíše vymlouvána. Proto by mě zajímalo, zda má tento motor nějaké mouchy, jejichž opravy jsou drahé, například jako palivové čerpadlo od Bosche v některých Oplech, které bylo neopravitelné a stojí cca 60000 Kč.
V případě koupě jsem připraven tankovat dražší naftu a provádět pravidelné výměny oleje a rozvodů.
Mám tento motor ve fabii, najeto 150 a v podstatě se na něj nemuselo sáhnout. Spotřeba se dá do 6litrů. Než ho koupíš tak bych doporučil dost důkladnou prohlídku včetně diagnostiky apod. Nevíš jak se k tomu ten předchozí člověk choval. Drahou naftu brát nemusíš, stačí od značkových pump. Beru benzina a omv. Spokojenost.
Jinak bohužel nebudu mit moznost diagnostiky, ale pojede se mnou kamarad automechanik, co si tentyz motor koupil na podzim v sedanu. Prodává to soukromá osoba, zadny bazar. Tak snad to bude OK.
Vyložené slabiny auto nemá, velmi záleží na zacházení předchozího majitele. Projeď toto forum, zde je pár popsaných problémů, ale skutečně záleží na historii vozu a přístupu majitele.
Asi pred troma rokmi som tento motor v GIV, pomáhal vybrať kolegovi. Jeho ročný nájazd je 1O - 15OOO km. Kupoval ho v DE palubák ukazoval asi 160 000. Za tie 3 roky menil 1x snímač tlaku v sacom potrubí, čo nie je žiadna tragédia. Inak okrem pravidelnej údržby žiadny problém. Ak sa predchádzajúci majiteľ staral, problémy by nemali byť. Zdá sa, že je to vydarená motorizácia.