Zapínání Světel O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zapínání Světel O1
zdravím, občas se mi stane na O1 když zapnu světla jen parkovací tak se mi nerožně na palubce kontrolka a ani nesvítí levá strana (parkovačka v předu a zadní světlo pravá strana svítí) myslel jsem pojistka ta je OK dal sem i jinou. zistil jsem když mi toto občas udělá stačí na vypínači světel zase vypnout a zapnout a už to funguje že by někde nějakej kontakt? diky za rady
Jakto že je to normální? taky jsem si toho všimnul když dám páčku blinkru na jednu stranu tak podle toho svítí bud pravá nebo levá strana. klíček je vypnutej.Martin.R píše:To je ale normální. A při páčce doprava ti bude svítit pravá stranaRope píše:Ten samý problém jsem řešil na B5 v pátek, při páčce doleva a vypnutém klíčku to svíťilo. Taky jsem to proměřil a šel a koupil druhý vypínač.
Zapínání Světel O1
ten přepinač se da celkem jednoduše rozebrat stačí vyčistit a lehce přihnout opálené kontakty a jede jak nový, čistil sem je cca před pul rokem když zhasinali světla za jizdy a funguje doteď
Re: Zapínání Světel O1
OK mrknu na nějLudvas píše:ten přepinač se da celkem jednoduše rozebrat stačí vyčistit a lehce přihnout opálené kontakty a jede jak nový, čistil sem je cca před pul rokem když zhasinali světla za jizdy a funguje doteď

Je to normální.To je když stojíš na kraji cesty, tak to máš jako parkovačky, jen ti svítí ta strana, na kterou zapneš blinkr.Stojíš při pravém okraji, dáš blinkr v levo, bez zapnutého klíčku a svítí ti strana do vozovky.Já to používám ale jen ve městě.libor.98 píše:Jakto že je to normální? taky jsem si toho všimnul když dám páčku blinkru na jednu stranu tak podle toho svítí bud pravá nebo levá strana. klíček je vypnutej.Martin.R píše:To je ale normální. A při páčce doprava ti bude svítit pravá stranaRope píše:Ten samý problém jsem řešil na B5 v pátek, při páčce doleva a vypnutém klíčku to svíťilo. Taky jsem to proměřil a šel a koupil druhý vypínač.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak tak toe stará dobrá fce odVWHanzz píše:Je to normální.To je když stojíš na kraji cesty, tak to máš jako parkovačky, jen ti svítí ta strana, na kterou zapneš blinkr.Stojíš při pravém okraji, dáš blinkr v levo, bez zapnutého klíčku a svítí ti strana do vozovky.Já to používám ale jen ve městě.libor.98 píše:Jakto že je to normální? taky jsem si toho všimnul když dám páčku blinkru na jednu stranu tak podle toho svítí bud pravá nebo levá strana. klíček je vypnutej.Martin.R píše: To je ale normální. A při páčce doprava ti bude svítit pravá strana

OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3