Predelavka 66 na 81 Kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MachalP
Nováček
Odpovědi: 0

Predelavka 66 na 81 Kw

Příspěvek od MachalP »

Zdravim vsechny chci se zeptat co vse musim vymenit na 66Kw motoru abych z nej udelal 81Kw? Diky za rady
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Eště napiš jaký máš TDI,,jestli ALH či AGR,AHU,1Z.. (LOL)
Octavia II RS
Tampajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Tampajs »

Tohle by mě zajímalo taky mám ALH
Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Na ALH by mělo stačit vyměnit vstřikovače (popř. jen trysky) a nechat upravit soft,nebo vyměnit jednotku.. :P
Pokud to tak není,tak mě prosím opravte..A na ostatních TDI je to + turbo+N75+ŘJ+ty ptákoviny kolem ještě :D
Octavia II RS
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Na ALH když dáš trysky z 81kW, tak tam bude s tím 66 softem víc jak v té 81 verzi, neboť 66 jednotka počítá s menšíma tryskama a tudíž tam půjde ještě víc nafty (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Tampajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Tampajs »

Slavkov píše:Na ALH když dáš trysky z 81kW, tak tam bude s tím 66 softem víc jak v té 81 verzi, neboť 66 jednotka počítá s menšíma tryskama a tudíž tam půjde ještě víc nafty (noteeth)
:-D Vych*aný
Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
MachalP
Nováček

Příspěvek od MachalP »

Diky za rady!!! Jednalo se mi o to ze sem v aute mel rozemletej pist (upadl ventil) :D (LOL) Je to 81kw a mam motor 66kw AHL a chci ho tam dat predpokladam ze cerpadlo je stejne turbo mam nove A hlavni vstrik musim jeste nekde sehnat je taky na padrt (wallbash) !!! Nemate nekdo na prodej? z 81Kw hlavni vstrik?
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

MachalP píše:Diky za rady!!! Jednalo se mi o to ze sem v aute mel rozemletej pist (upadl ventil) :D (LOL) Je to 81kw a mam motor 66kw AHL a chci ho tam dat predpokladam ze cerpadlo je stejne turbo mam nove A hlavni vstrik musim jeste nekde sehnat je taky na padrt (wallbash) !!! Nemate nekdo na prodej? z 81Kw hlavni vstrik?
Toto jsi měl napsat na začátku (LOL), nějak jsme si všichni logicky (vzhledem k sekci) mysleli , že chceš zvedat výkon :D
GIV Variant TDi ???kW
grizzly
Sběrač informací

Příspěvek od grizzly »

Zdravím všechny. Mám také ALH 66kW. Jaké trisky jsou pro tento motor nejvhodnější za účelem přidání koníků??
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

sprint 764
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

dej trysky z 81kw a máš to pojede ti to líp jak seriová 81kw nemusíš nic dělat se softem
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

chipmann píše:dej trysky z 81kw a máš to pojede ti to líp jak seriová 81kw nemusíš nic dělat se softem
ja by som radsej dal sprinty ci PP764 a ten soft by som urco dal upravit.

potom je to uz uplne ine kafe :)
GIV var asz 4mot upraveny
grizzly
Sběrač informací

Příspěvek od grizzly »

chipmann píše:dej trysky z 81kw a máš to pojede ti to líp jak seriová 81kw nemusíš nic dělat se softem
Díky za info. Asi zvolím tuhle cestu. Nechce se mi podstupovat další investici do softu. Mám sice nějaké tuningové mapy koncernu VW i pro motory 66 kW, ale ... potřebuji zjistit, zda je možné pomocí nějaké aplikace jako např. wag-com zazálohovat a případně obnovit původní nastavení řídící jednotky pro případ, že by nové nastavení nevyhovovalo. :?
Seat Leon TDI, 110 kW
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

vagem se softem nic neuděláš, i kdyby jsi tam ..něco´´ nalil tak to bude naprd. chce to soft namíru k tryskám, spojce atd..
odkud jsi, třeba někod pomůže
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

grizzly píše:
Díky za info. Asi zvolím tuhle cestu. Nechce se mi podstupovat další investici do softu. Mám sice nějaké tuningové mapy koncernu VW i pro motory 66 kW, ale ... potřebuji zjistit, zda je možné pomocí nějaké aplikace jako např. wag-com zazálohovat a případně obnovit původní nastavení řídící jednotky pro případ, že by nové nastavení nevyhovovalo. :?
vymena len trysiek ti urcite prida vykon a nevravim ze to bude na prd , ale az ked tym tryskam prisposobis SW tak to ma 100% efekt .

neboj sa ty si aj tym casom prejdes

ked si zoberes ze takto spravis udrzbu motora a mozes tam mat az cca zdravych 140 konikov a krutiak slusnych cca 310 +/- , tak si myslim ze to nie je zla investicia , ako tam davat starsie 81kw trysky

no samo zaliz ake mas plany s autom, ci nechat ci budes brzo predavat

ak das starsie trysky , daj ich aspon skontrolovat.
GIV var asz 4mot upraveny
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“