Predelavka 66 na 81 Kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Predelavka 66 na 81 Kw
Zdravim vsechny chci se zeptat co vse musim vymenit na 66Kw motoru abych z nej udelal 81Kw? Diky za rady
Toto jsi měl napsat na začátkuMachalP píše:Diky za rady!!! Jednalo se mi o to ze sem v aute mel rozemletej pist (upadl ventil)![]()
Je to 81kw a mam motor 66kw AHL a chci ho tam dat predpokladam ze cerpadlo je stejne turbo mam nove A hlavni vstrik musim jeste nekde sehnat je taky na padrt
!!! Nemate nekdo na prodej? z 81Kw hlavni vstrik?
, nějak jsme si všichni logicky (vzhledem k sekci) mysleli , že chceš zvedat výkon GIV Variant TDi ???kW
Díky za info. Asi zvolím tuhle cestu. Nechce se mi podstupovat další investici do softu. Mám sice nějaké tuningové mapy koncernu VW i pro motory 66 kW, ale ... potřebuji zjistit, zda je možné pomocí nějaké aplikace jako např. wag-com zazálohovat a případně obnovit původní nastavení řídící jednotky pro případ, že by nové nastavení nevyhovovalo.chipmann píše:dej trysky z 81kw a máš to pojede ti to líp jak seriová 81kw nemusíš nic dělat se softem
Seat Leon TDI, 110 kW
vymena len trysiek ti urcite prida vykon a nevravim ze to bude na prd , ale az ked tym tryskam prisposobis SW tak to ma 100% efekt .grizzly píše:Díky za info. Asi zvolím tuhle cestu. Nechce se mi podstupovat další investici do softu. Mám sice nějaké tuningové mapy koncernu VW i pro motory 66 kW, ale ... potřebuji zjistit, zda je možné pomocí nějaké aplikace jako např. wag-com zazálohovat a případně obnovit původní nastavení řídící jednotky pro případ, že by nové nastavení nevyhovovalo.chipmann píše:dej trysky z 81kw a máš to pojede ti to líp jak seriová 81kw nemusíš nic dělat se softem
neboj sa ty si aj tym casom prejdes
ked si zoberes ze takto spravis udrzbu motora a mozes tam mat az cca zdravych 140 konikov a krutiak slusnych cca 310 +/- , tak si myslim ze to nie je zla investicia , ako tam davat starsie 81kw trysky
no samo zaliz ake mas plany s autom, ci nechat ci budes brzo predavat
ak das starsie trysky , daj ich aspon skontrolovat.
GIV var asz 4mot upraveny