Praskla mi jedna pruzina vpredu,tak som kupil komplet obidve pruziny z Golfa4, tiez 1,9Tdi. Dnes som ich vymenil, ale po vymene ked som sa isiel previest tak ked auto ide rovno tak volant nie je v strede,je o cca 100stupnov viac vlavo(to by mi nevadilo,to je otazka par minut) a este velmi pisakaju predne gumy,a ked idem v zakrute tak este viac. Mohla sa az tak rozhodit geometria? Alebo co s tym moze byt?
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
něco je asi špatně.
na seatu jdou tlumiče do díry-tak jako na oct,mám pravdu?tak to mi pak není jasné,kde se to tak moc pohlo.nemáš ohlé tlumiče??kdyby se to pohlo u pár stupňů-pochopím,ale 100° -to je víc než 1/4 otáčky!
DOLPH píše:něco je asi špatně.
na seatu jdou tlumiče do díry-tak jako na oct,mám pravdu?tak to mi pak není jasné,kde se to tak moc pohlo.nemáš ohlé tlumiče??kdyby se to pohlo u pár stupňů-pochopím,ale 100° -to je víc než 1/4 otáčky!
Neco bude spatně, ty tlumice sou spravný, jestli si tam nenamontil neco jinýho, co ma vliv na odklon apod. Nebo si nak blbě složil to uložení tlumicu.
DOLPH píše:něco je asi špatně.
Neco bude spatně, ty tlumice sou spravný, jestli si tam nenamontil neco jinýho, co ma vliv na odklon apod. Nebo si nak blbě složil to uložení tlumicu.
teď si matně vzpomínám,že jsem na nějaké rs verzi leona viděl oválné díry na ladění odklonu v komínech.....tak snad jedině tak..
vacsinou to ani netreba znacit pretoze aj po dokladnom vycisteni drotenou kefou a vyfukanim stlacenym vzduchom je este furt vydno odtlacok ako bol ten drziacik s matkami.
presne tak, jak pisou chlapi, ten cep jsi mel nechat napokoji . Ale pokud jsi ho chtel opravdu demontovat, tak jsi mel oznacit jeho vychozi polohu. Ted te ceka serizeni geometrie..............
no bol som na geometrii...ked bol volant rovno tak soferove koleso bolo rovno,ale spolujazdcove koleso kde som vybral cap bolo koleso natocene smerom vonku,presne o 3,57stupnov..soferove koleso bolo tiez trochu smerom vonku ale iba o 0.35stupnov myslim..vecer sem hodim papier z geometrie
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave