prosím vás,mám kupovat auto VW Passat 1,9 TDI 96KW r.v. 2004 a prodejce mi nadiktoval po tel. VIN WVWZZZBBBZ5E068978 za 1. mi nadiktoval 18 místné vin,nevíte někdo,kde by mohla být chyba,co je tam navíc? mám etku,ale tam jsem nic nenašel.děkuji za informace
myslíte,že to není nějaká levota?jak rozeznám motor 74kw od 96kw?dá se to nějak,nebo jsou stejné?a nebo je možné pomocí vagu něco o něm načíst?mám ale jen kkl kabel + vag 309 nechtěl bych nějak naletět
ještě jedna otázka,kde najdu na passatu kod motoru?ten motor je tak hustě narvanej,že ani nevím,kde bych ho našel,zda mám něco sundat abych tam viděl,děkuji za informace.snad budu mít štěstí
ako pise Huml, podla VIN to je AVB 74kW a 5q. Kod motora je vyrazeny zzadu na bloku motora od prevodovky, na Passate ho len tak nezbadas. Dalej je kod motora vzadu na stitku v kufry, alebo na stitku na kryte rozvodov.
Výmaz kodu motoru nelze udělat,pouze výmaz čísla motoru(u starších aut který maj číslo motoru v techničáku) kod motoru musí sedět s techničákem,jinak by to nemělo projít na STK ani evidenčce.
kod motoru by mal byt aj na nalepke na kryte rozvodov .. ale v tomto pripade by som sa moc na to nespoliehal cize plastovy kryt motoru dolu, hodne silne svetlo a hladat kod na motore (za palivovym filtrom dole..hodne stastia ) alebo vycitaj cez VAG cislo RJ motora, podla toho by sa dal urcit motor.
ale pokial mas pochybnosti o povodu a su tam nezrovnalosti tak radsej ruky prec od toho...
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik