VIBRACE MOTORU

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

BEDULIK
Nováček
Odpovědi: 0

VIBRACE MOTORU

Příspěvek od BEDULIK »

ZDAR CHLAPI PORADTE CO MAM DELAT NA VOLNOBECH MAM VIBRACE VE VOLANTE A TREPE SE CELE AUTO MENIL SEM KOMPLET SPOJKU A AJ CERPADLO TLAKY OK UZ SI NEVI NIKDO RADI CO STIM PORADDTE DIK PASSAT B5 RV 97
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Nejprve koukni na skupinu 13 a na silentbloky.
Passat 4motion AVF
BEDULIK
Nováček

Příspěvek od BEDULIK »

na jakou skupinu 13 a silembloky v poradku to sem nechaval dneska kontrolovat
Kily83
Přispěvovatel

Příspěvek od Kily83 »

mám to stejný silentbolky úplně nový.
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

no ve vagu mrknout v motoru na skupinu 13. Tam je kolik dávaj jednotlivý vstřiky, aby se udržel rovnoměrný chod. Můžeš to mít hodně rozhozený.
Passat 4motion AVF
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

na B5 se mi taky takhle klepalo cely auto. Ty vibrace sly az do zadniho vika, volantu, proste vsude. Vcera jsem cistil turbo, sani a EGR (vsude byl dost velky bordel!) a kdyz jsem to jel jen na chvilku vcera projet, tak se vibraci ztratili. Nevim jaky vliv by to na to melo, mozna lepsi prisun vzduchu? ale je to znatelne lepsi.
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
12skvarka
Aktivista

Re: VIBRACE MOTORU

Příspěvek od 12skvarka »

BEDULIK píše:ZDAR CHLAPI PORADTE CO MAM DELAT NA VOLNOBECH MAM VIBRACE VE VOLANTE A TREPE SE CELE AUTO MENIL SEM KOMPLET SPOJKU A AJ CERPADLO TLAKY OK UZ SI NEVI NIKDO RADI CO STIM PORADDTE DIK PASSAT B5 RV 97
volnoběžka alternátoru je na tom jak?
603917329
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

komplet spojku znamená i se setrvákem? A dělalo to i před výměnou? A trochu interpunkce by neuškodilo ;)
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

čauvec, jak zjistím že jsou silentbloky na motoru dobrý? na volnoběh se mi klepe celý auto, teď tam budu dávat novej motor tak to zkontrolovat, pozná se to jen tím, že budou nějak popraskaný nebo něco? dík za rady
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

čauvec, jak zjistím že jsou silentbloky na motoru dobrý? na volnoběh se mi klepe celý auto, teď tam budu dávat novej motor tak to zkontrolovat, pozná se to jen tím, že budou nějak popraskaný nebo něco? dík za rady
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

kůřa
Přispěvovatel

Příspěvek od kůřa »

majkl1 píše:no ve vagu mrknout v motoru na skupinu 13. Tam je kolik dávaj jednotlivý vstřiky, aby se udržel rovnoměrný chod. Můžeš to mít hodně rozhozený.
a dá se to nějak poladit když je velkej rozdíl nebo jiny vstřiky???
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Vagem to určitě nepoladíš. To se dělá mechanicky (u PD). Ale důvodů může být více. Nemusí být špatný vstřik, ale třeba těsnění pod ním nebo můžeš mít rozdílný tlak ve válcích.
Máš rotačku nebo PD?
Passat 4motion AVF
kůřa
Přispěvovatel

Příspěvek od kůřa »

je to rotačka,motor má na volnoběh docela velký vibrace....všechno se v autě klepe...
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: VIBRACE MOTORU

Příspěvek od chosepm »

BEDULIK píše:ZDAR CHLAPI PORADTE CO MAM DELAT NA VOLNOBECH MAM VIBRACE VE VOLANTE A TREPE SE CELE AUTO MENIL SEM KOMPLET SPOJKU A AJ CERPADLO TLAKY OK UZ SI NEVI NIKDO RADI CO STIM PORADDTE DIK PASSAT B5 RV 97
Pokud ti jinak motor běží pravidelně, bejvá to taky na passatu tim, že se ti značně opírá to přední pomocný uložení (na vaně u řemenice na klice). Zvedni auto a zkus ho povolit, at si to sedne kam potřebuje. Je na třech šroubech a má oválný díry.
***VAG,PSA,Renault***
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“