držte mi palce.

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

držte mi palce.

Příspěvek od Už mně s Ro bolí hlava »

přišti tyden ve středu tu dám fotky meho transportera i s polepy firmy ale o ty nejde,,,jde o sistem ohřevu nadrže ,komplet ohřevu palivovych hadic od nadrže k velkokapacitnímu vyměníku ,ktery není deskovy, novy druch el. ventylu a hlavně celej sistem je řizen procesorem teplota oleje motoru pruplach čerpadla...Jo jsem s Karvine ale s firmama jako Madooil a Rapid oil-Hako nemám nic společneho,,ted nedavno jsem vyděl sprasenou praci na Scanii a radši sem od ni utekl.
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel

CRDI

hlavně jsem stavěl muj sistem kvuli CRDI.ono česká nafta je co se tyče kvality a obsahu síry nejhorší v evropě tudíž jako česka bananova republika máme najvětší poruchovost střikovaču u CRDI díky naftě.Oproti čistým rostlinným olejum ktere jsou šetrnější vuči střikovačum.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Ja osobne bych si od fYrmI, ktera neumi anY psat ceskI, nic nezakoupYl :o
slovacek.milos
Aktivista

Re: CRDI

Příspěvek od slovacek.milos »

tudíž jako česka bananova republika máme najvětší poruchovost střikovaču u CRDI

těma střikovašema myslíš co systém CR, čerpadlo nebo vstřiky miloš
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel

CRDI

smozřejmně vstřikovače.jo pravopis ja neumím to je fakt ale strojařinu fyziku jo holt každy něco RADLUK tva dokonalost je brutalní..
slovacek.milos
Aktivista

.jo pravopis
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 11 bře 2010, 20:32, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

.jo pravopis ja neumím to je fakt ale strojařinu fyziku jo holt každy něco RADLUK tva dokonalost je brutalní..[/quote]

mi už taky radluk napsal citát:

vubec me nezajimas, nastuduj si zaklady ceske gramatiky, ano? Jazyk

;) miloš
rasol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasol »

Ty ale musis byt riadny magor. Tvoje prispevky skoda komentovat. Pockam este par dni na Tvoje fotky. Lepsie by vsak bolo, keby si ich s nejakymi informaciami a referenciami umiestnil na vlastnej webstranke. Sem staci dat len link.
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Už Tě z Ro bolí hlava
Marketing, marketing...
rasol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasol »

Kde je ten priekopnik a vynalezca ? Dnes nadisiel den, kedy mame byt vsetci prekvapeni, ale ziadne info tu zatial nevidim. Som totiz zvedavy clovek a rad by som sa do Karvine na zazraky rad isiel pozriet osobne. Kto sa prida ?
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel

ja vím

nespěchej ještě něco doladuji
slovacek.milos
Aktivista

rasol píše:Kde je ten priekopnik a vynalezca ? Dnes nadisiel den, kedy mame byt vsetci prekvapeni, ale ziadne info tu zatial nevidim. Som totiz zvedavy clovek a rad by som sa do Karvine na zazraky rad isiel pozriet osobne. Kto sa prida ?
rasol ty stránky nové na netu to jsou tvoje :? stou historií tak, nebo někoho jiného miloš
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel

Rasol klidně přijed ve středu ja se nemám zaco stydět a neboj žadny vynález to není je to jednoduchy sistém, vícemeně všechny komponenty jsou česke kromně ventylu stejně sem se vratil k Pevekum.a ovladaní elektronika kvalitni a hlavně ovladaní pochopi u BLB řidič.
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel

Rasol

snažím se udělat soupravu aby byla dostupna pro všechny za velmi dobre penize..a HLAVNĚ!!!SPOLEHLIVA učinná,,,divál jsem se na stranky RASOL jsou velmi pěkne .tahače jsou jooo dobře udělane,oproti co jsem viděl u jinych tahoču upravenych na BIO,smekám.
rasol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasol »

To Milos:

ano, su moje aj s tou historiou, vsade som dal linky, aby sa v pripade zaujmu dali preverit mnou uvadzane skutocnosti. Som jeden z mala uzivatelov tohoto fora, ktorych alternativne motorove paliva aj pomerne dlhu dobu zivia. Minimalne 16 rokov realizujem projekty v oblasti vyuzitia alternativnych paliv, takze poznam pomerne dobre ich klady aj nedostatky.

V skutocnosti maju biopaliva 1. generacie, vratane RO svoje obdobie slavy uz za sebou. Dnes su v kurze paliva druhej generacie - zjednodusene povedane - skvapalnovanie odpadovych plastov, domoveho a priemyselneho odpadu, pripadne biomasy. Tieto paliva su na svete, bezne sa pouzivaju najma v energetike a - neviem ako v Cechach, ale na Slovensku je stanovena i vykupna cena pre elektrinu vyrobenu v kogeneracnych jednotkach prostrednictvom paliva z katalyticky spracovaneho odpadu.

Forum sluzi predovsetkym ludom, ktori si pomahaju zlepsit rozpocet pouzivanim RO. Vsetky upravy, ktore su tu prezentovane, su viacmenej otazkou zdraveho fanatizmu, financnych moznosti a zrucnosti jednotlivych uzivatelov, ktorym prinasaju istu davku upokojenia - najma financneho. Rozdiel medzi malym chlapcom a dospelym muzom je len v cene jeho hraciek. Preto je nevhodne posudzovat, ci su tie upravy naozaj dobre alebo zle. Avsak v pripade, ze su upravy predmetom cinnosti nejakej firmy, je to uz musi byt iny level.
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“