Řekl jsem si, že po tuhé zimě dobiju autobaterii. Čtvrt hodiny jsem ji nabíjel proudem 5A než z ničeho nic klesl proud na nulu. Odpojil jsem tedy nabíječku a změřil napětí 17V! Zkusil jsem připojit zátěž - žárovku - k poklesu napětí nedošlo. Zasílám foto asi 10 minut poté a s připojenou žárovkou. Jak je tohle možné? Měřák jsem přezkoušel, v něm chyba není. Nabíječka dávala cca 13V. Můžu dát tuto baterii vůbec zpátky do auta? Stáří baterie 2 roky.
Chyba je jednoznačně v měřáku. Jak vidím na displeji, měřák hlásí slabou vnitřní 9V baterii - v tom případě naprosto vždycky kecá. Vyměň 9V baterii v měřáku - hned bude měřit správně.
Naposledy upravil(a) Marek77 dne 13 bře 2010, 14:29, celkem upraveno 1 x.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
možné to je baterku bych nepřipojoval a počkal 24 hodin
nikdy jsem napětí po nabití nevěnoval pozornost, spíš mě zajímal startovací proud a pokles napětí,
tuto zimu jsem dobíjel aku na transporteruTD, a vyměnoval palivák, dal jsem si svítilničku a připojil na baterku, odešlažárovečka, dám druhou odešla za chvíli zas dám třetí zase zhasla po chvíli vemu multimetr a 19V
Marek77 píše:Chyba je jednoznačně v měřáku. Jak vidím na displeji, měřák hlásí slabou vnitřní 9V baterii - v tom případě naprosto vždycky kecá. Vyměň 9V baterii v měřáku - hned bude měřit správně.
dodávam k výroku marek77 // ty maš prístroj za 15 € , prístoj na meranie presné bez takých to nepresnosti musí biť kalibrovaný a taký stojí okolo 600 €
ja si napchávam svoju meraciu techniku kalibrovať kedé 4 merice
Chyba meraku se da overit kontrolnim merenim s jinym merakem. Pokud jde o prebiti, priklanim se k milosovi. Vyloucit se to neda. Zejmena nabijime-li konstantnim proudem
Dobrá baterie na zdroji konstantního proudu když vykazuje plné nabití má 2,8V na článek. Po odpojení klesne na jmenovité. Ten měřák skutečně může kecat, když má vybitou napájecí baterii.