ked tam test tak mi to napise len ....
Port....ok
Interface....Found
Type....Ross Tech Hex Can
Status...Not into car
Da sa to este nejak rozchdit alebo som si do poslal do .....

Moderátoři: šulda, Moderátoři
lock001 píše:chcem sa spitat ci este nieco bude s tohto kabla alebo nie mam can hex klon 812.4 a vsetko islo v pohode az pokial som tam omilom nenainstaloval namiesto 812.4 verziu 912 a je koniec
Port....ok
Interface....Found
Status...Not into car
Da sa to este nejak rozchdit alebo som si do poslal do .....![]()
![]()
![]()
![]()
no ja som to skusal bez auta totoSAMI píše:lock001 píše:chcem sa spitat ci este nieco bude s tohto kabla alebo nie mam can hex klon 812.4 a vsetko islo v pohode az pokial som tam omilom nenainstaloval namiesto 812.4 verziu 912 a je koniec
Port....ok
Interface....Found
Status...Not into car
Da sa to este nejak rozchdit alebo som si do poslal do .....![]()
![]()
![]()
![]()
Máš v diag.zásuvke napetie 12V?
no tak dik skusim najskor s tym autom to spojit a potom ak nic tak sa ti ozvem teda a nejak to poriesime a vojna klonov_? sak to je vsade a na kazdej znacke ci je to vw alebo peugeot a fiat alfa ma dokonce free soft co spravil manik doma a slape v pohode tak neviem o co ide ale vies ked niekto da za to 500 eur a niekto 40eur tak isto ti to nebude chvalit no nie? a pritom je to to iste akurat ze to nemozes pouzivat v servise ale len pre seba ... inak dik este razdumper píše:Kdyby se Ti nedařilo, vydrž , někam pověsím dump pro atmegu, mám českou verzi 704, dělám na další. Jen to musím popsat postup a někam pověsit. Bude to včetně binů pro atmegu
( eeprom) . Jen budeš potřebovat programátor a na tu atmegu se blbě pájí. Jestli nemáš s SMD zkušenosti, rád Ti to udělám. Jestli máš klon a to určitě máš, není problém i dobastlit "pojistku" proti přehrání obsahu. Je to moje novinka, jen se na atmegu "přilepí osminožičkovej šváb a 4 dráty vydrátuje + přerušení jedné cesty.. Pak je kabel nesmrtelný, nicméně funguje jen s tou verzí co je napálená do atmegy. Už jsem udělal 3 lidem a zatím velká spokojenost. Docela mě štve, jak se na tom furt vydělává, kecy typu kupujte origoše nebo to nikdo nebude VAG vyvíjet neberu, neboť stejně všechno směřuje k online diagnostice ( spojení s koncenovým serverem) a VAG bude jen na oldtimeryPodobnej džob s odblokem mobilů dopadl podobně, jen unlockerům vypálili rybník výrobci, když přestali zamykat.
Takže to dám zdarma k dispozici. Mám z toho dobrej pocit, když tu čtu to fórum tak je to samá komerce. Začátečníky tu hned "senioři" vosmažej ... to na jiných fórech je ještě jakžtakž sdílnost.
elbaco píše:Tady máš návod jak na to: http://hex.kvalitne.cz/ Mohu potrvdit, že jsem to tímto opravil.