Multi diagnostika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Multi diagnostika
Zdravim,mam v plane kupit nejaku diagnostiku na viacero znaciek,a nevim sa rozhodnut,alebo lepsie povedane neviem si vybrat ktora je najspolahlivejsia.Mate skusenosti,prosim poradte mi.
Re: Multi diagnostika
Jedine KTS 5---sakal2litergt píše:Zdravim,mam v plane kupit nejaku diagnostiku na viacero znaciek,a nevim sa rozhodnut,alebo lepsie povedane neviem si vybrat ktora je najspolahlivejsia.Mate skusenosti,prosim poradte mi.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje so vsetkymi vozidlami...amigo píše:Jedine KTS 5---sakal2litergt píše:Zdravim,mam v plane kupit nejaku diagnostiku na viacero znaciek,a nevim sa rozhodnut,alebo lepsie povedane neviem si vybrat ktora je najspolahlivejsia.Mate skusenosti,prosim poradte mi.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
napr.Raptor181 píše:Nefunguje so vsetkymi vozidlami...amigo píše:Jedine KTS 5---sakal2litergt píše:Zdravim,mam v plane kupit nejaku diagnostiku na viacero znaciek,a nevim sa rozhodnut,alebo lepsie povedane neviem si vybrat ktora je najspolahlivejsia.Mate skusenosti,prosim poradte mi.

KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...

renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
- lubomt
- Aktivista
teraz som kupil,original LAUNCH X431.... Zatial som napichol vsetko, cenu som mal vybavenu super, menej ako polovica co nukaju na neteRaptor181 píše:LAUNCH X431
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
napr. Land Rovermtapaj píše:napr.Raptor181 píše:Nefunguje so vsetkymi vozidlami...amigo píše: Jedine KTS 5---ake mas skusenosti?
Škoda SuperB Combi
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Takze si ju kupil za menej ako 700E? to je super cena. Lenze kolko das za update rocne? Po rocnom free update?lubomt píše:teraz som kupil,original LAUNCH X431.... Zatial som napichol vsetko, cenu som mal vybavenu super, menej ako polovica co nukaju na neteRaptor181 píše:LAUNCH X431
Škoda SuperB Combi
- lubomt
- Aktivista
to kde si zobral tu cenu? Si riadne precitaj co som Ti napisal do SZ.Raptor181 píše:Takze si ju kupil za menej ako 700E? to je super cena. Lenze kolko das za update rocne? Po rocnom free update?lubomt píše:teraz som kupil,original LAUNCH X431.... Zatial som napichol vsetko, cenu som mal vybavenu super, menej ako polovica co nukaju na neteRaptor181 píše:LAUNCH X431

Naposledy upravil(a) lubomt dne 03 dub 2010, 23:13, celkem upraveno 1 x.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
- lubomt
- Aktivista
mam ucitela/kamosa co robi iba automaticke prevodovky 17 rokov a robi denne 12-15 aut. Launch X431 ma cca 4 roky a doteraz urobil vraj skoro vsetko,ziaden problem a to vyskusal vsetky mozne diagnostiky a tato je najlepsia. Vlastni aj originalne diagnostiky na Mercedes,BMW atd, takze to nie je ziadny puk a doteraz co mi povedal nikdy sa nezmylil. Zatial co som ja skusal napichol som vsetko, ale treba mat SUPER-16stefi píše:ono sa treba pozriet aj na to ktore jednotky s tym napichnes v jednotlivych vozoch spolahlivost pripojenia a obsluha CAN a vlastna spolahlivost zariadenia x 431 je cina a ta sa vie pobabrat a potom je problem no....atd,atd......,ja osobne by som siel do KTS
-
- Nováček
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, zatial nemam ziadnu SZ.lubomt píše:to kde si zobral tu cenu? Si riadne precitaj co som Ti napisal do SZ.Raptor181 píše:Takze si ju kupil za menej ako 700E? to je super cena. Lenze kolko das za update rocne? Po rocnom free update?lubomt píše: teraz som kupil,original LAUNCH X431.... Zatial som napichol vsetko, cenu som mal vybavenu super, menej ako polovica co nukaju na nete
Škoda SuperB Combi
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mam rovnake skusenosti, a aj kamarati co ju maju presli z KTS na LAUNCHa. To ze je to Cina, na tom nic neubera a kto si dnes este stale mysli ze co je cinske je shit, tak zije niekde 20 rokov spat. KTS sa vie tiez pobabrat tak ako LAUNCH. KTS sa musi platit rocne update a X431 sa da robit update kazdy mesiac a zdarma.lubomt píše:mam ucitela/kamosa co robi iba automaticke prevodovky 17 rokov a robi denne 12-15 aut. Launch X431 ma cca 4 roky a doteraz urobil vraj skoro vsetko,ziaden problem a to vyskusal vsetky mozne diagnostiky a tato je najlepsia. Vlastni aj originalne diagnostiky na Mercedes,BMW atd, takze to nie je ziadny puk a doteraz co mi povedal nikdy sa nezmylil. Zatial co som ja skusal napichol som vsetko, ale treba mat SUPER-16stefi píše:ono sa treba pozriet aj na to ktore jednotky s tym napichnes v jednotlivych vozoch spolahlivost pripojenia a obsluha CAN a vlastna spolahlivost zariadenia x 431 je cina a ta sa vie pobabrat a potom je problem no....atd,atd......,ja osobne by som siel do KTS
Na druhej strane, neverim ze KTS robi nejaky Helmut v Berline alebo kde a pajkuje ju tam. Vyrabaju ju v Cine tak ako skoro vsetko.
Škoda SuperB Combi