Diagnostika Marea 1,9JTD 110k
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Diagnostika Marea 1,9JTD 110k
Prosím, je tu někdo kdo ví jestli je nějaký SW pro vyčtení a smazání závad u tohoto vozu? HW mám ELM327 v1.1; ELM327 v1.2a a interface s Si9243 KKL pro VW (VAG-COM) ten je ale asi na Fiata k ničemu,že?
Jde mi jen o základní obsluhu ŘJ chyby a jejich smazání, pokud umí nějaký SW více tím lépe, ale tohle je hlavní. Nejlépe SW freware, demo, crack.... mám to pro soukromé účely a investice tedy nemá smysl.
pokud někdo ví, tak díky za odpověď
Jde mi jen o základní obsluhu ŘJ chyby a jejich smazání, pokud umí nějaký SW více tím lépe, ale tohle je hlavní. Nejlépe SW freware, demo, crack.... mám to pro soukromé účely a investice tedy nemá smysl.
pokud někdo ví, tak díky za odpověď
ked si lenivy co len citat tak radsej daj niekomu tu korunku a mas istotu ze nieco nedojebkastukabzuk píše:njn, 42 stran budu muset tedy přečíst, protože právě v tomto vlákně jsem se prohrabal a SW je tam zmíněných několik. .Ale asi je to fiatECUscan, že? HW jsem nepochopil jaký použít, tedy, jestli stačí to co mám, nebo je potřeba KWP2000

treba si na stilu vyresetuji servisni interval...... udelam zakladni nastaveni u nekterych jednotek...... Naloguji si to potrebuji .... atd Motor , servo ABS..
Jenom Vaky nejdou s ELM ty jdou jenom s KKL kabelem
U EDC 16 jde udelat myslim regenerace FAP
Jenom Vaky nejdou s ELM ty jdou jenom s KKL kabelem
U EDC 16 jde udelat myslim regenerace FAP
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy

EX Roomster TDi 184ps