Boxer - servisný interval

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
m6692
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Boxer - servisný interval

Příspěvek od m6692 »

Prosím vás o pomoc v nasledovnej veci, potreboval by som zistiť ako vynulujem servisný interval oleja na Boxeri 2008 2,2 16V 74KW po výmene oleja. Nepodarilo sa mi zatiaľ rozchodiť AUTODATA 3.24 tak to tam neviem pozrieť. Prosím niekeho komu to funguje aby tam kukol a napísal alebo hodil nejaký obrázok z toho. Hľadal som aj v manuáloch no ani tam som to nenašiel.

Ďakujem.

P.S. Ak tie AUTODATA 3.24 niekto rozbehal poprosím ho nech sa mi ozve na SS alebo aj priamo sem.
Smrťou končí každý problém. Žiadny človek, žiadny problém. (Josep Stalin)
argo
Přispěvovatel

Příspěvek od argo »

Skúsil si ako na bežných peugeotoch stlačiť pravé tlačidlo na prístrojovke, zapnúť zapaľovanie a držať tlačidlo cca 5 sek, potom sa zobrazí servis. interval na displai. Potom ho stlačíš toľkokrát, kým sa objavi požadovaný údaj, potom podržíš cca 5 sek, kým sa objaví údaj o km. Či to ale funguje na tomto novom Boxeri, som neskúšal, príp. daj vedieť.
m6692
Přispěvovatel

Příspěvek od m6692 »

argo píše:Skúsil si ako na bežných peugeotoch stlačiť pravé tlačidlo na prístrojovke, zapnúť zapaľovanie a držať tlačidlo cca 5 sek, potom sa zobrazí servis. interval na displai. Potom ho stlačíš toľkokrát, kým sa objavi požadovaný údaj, potom podržíš cca 5 sek, kým sa objaví údaj o km. Či to ale funguje na tomto novom Boxeri, som neskúšal, príp. daj vedieť.
Auto som mal včera večer u seba a ak sa dobre pamatám na prístrojovke nie je žiadne tlačitko zajtra ho zase donesú tak to pozriem, poprípade skúsim. Preto by mi pomohol postup z AUTODATA tam to je pekne popísané.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

A na tomhle modelu to fakt jde tlačítkama?

Zjišťoval jsem to na Ducatu ale údajně jen diagnostikou.
m6692
Přispěvovatel

Příspěvek od m6692 »

Tomas.cz píše:A na tomhle modelu to fakt jde tlačítkama?

Zjišťoval jsem to na Ducatu ale údajně jen diagnostikou.
Neviem či to ide aj tlačítkami, preto by som potreboval kuknúť do tých AUTODATA tam to je popísané presne.
mirdasR32
Přispěvovatel

Příspěvek od mirdasR32 »

Po výměně oleje je to potřeba smazat v ŘJ motoru(reinicializace parametrů stavu oleje- dle diag)Když se to nesmázne, tak po překročení intervalu bliká po nastartování chcvilku mazání. Pak ještě smáznout interval prohlídky v budíkách. Že by to šlo tlačítkama, vo tom nevim.
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“