Popisy chybovych kodov + popisy kanalov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Popisy chybovych kodov + popisy kanalov
Nazdar chalani, mam A6 C6 (4F5) a potreboval by zohnat kody chyb aj s popisom co znamenaju, pricinu a odstranenie, taktiez by som chcel zohnat popisy vsetkych existujucich kanalov v zakl. nastaveni RJ motora (popripade aj inych RJ). Pozeral som to vo VIS 3.0 ale je tam toho velmi malo, viac menej ako nieco. Viem, ze pri niektorych datach ich ma elsa (napr. u fabie, RJ motora, popisy chybovych hlaseni), ale na moju audinu tam nie je nic.
Niekedy mi napriklad VIS nedokaze popisat niektory kod chyby, vypise neznamy chybovy kod. Nevie niekto z vas, ako ziskam kody chyb, popripade mi poradi kde by som ich mohol zohnat? Dik.
Niekedy mi napriklad VIS nedokaze popisat niektory kod chyby, vypise neznamy chybovy kod. Nevie niekto z vas, ako ziskam kody chyb, popripade mi poradi kde by som ich mohol zohnat? Dik.
Si vis pacem, parabellum...
Jenže právě co se týče fabie tak to byl poslední model kde byly popsané kanály,chybové kody atd.Celý koncern VW přešel na VAS a tam to je.wollfenn píše:nie, urcite sa to da zohnat, ked na fabiu su tieto chyby v else. mozno niekto vie o niecom, alebo nejaky link. dost by mi to pomohlo, a nielen mne ale aj ostanym.Ladas píše:nebo napsat sem a doufat v pomoc ostatních
Zainvestuj do VASe a máš po starostech.

Kolik se tak pohybuje???zizuzidan píše:Jenže právě co se týče fabie tak to byl poslední model kde byly popsané kanály,chybové kody atd.Celý koncern VW přešel na VAS a tam to je.wollfenn píše:nie, urcite sa to da zohnat, ked na fabiu su tieto chyby v else. mozno niekto vie o niecom, alebo nejaky link. dost by mi to pomohlo, a nielen mne ale aj ostanym.Ladas píše:nebo napsat sem a doufat v pomoc ostatních
Zainvestuj do VASe a máš po starostech.
re
Skus tuto stranku
Kód: Vybrat vše
http://www.maxtuning.sk/VAG%20chyby.htm