jamol píše:Caute Automacher co takhle zaplatit nebo vratit UNISCAN co jsem ti pred 1,5 rokem poslal.
Cloveče ja ho ani nemam. Lebo som ho dal aj z počitačom ku jednemu chlapikovi a ten ho tiež ešte nespojazdnil. Ale ked bude fungovať tak Ti isto prašule pošlem. Nemožeš čakať že Ti zaplatim za to čo neide. A mislel som si že to mame vyriešene. Od začiatku som Ti pisal že ked to spojazdnim tak zaplatim
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Automacher no to je slovo proti slovo ti pises ze este nieje spojazdeneni co moze byt pravy opak hehhe
Rok a pol je dlha doba takze uz si mohol nieco poriesit z tym kablom,....je to moj nazor neviem co a aka dohoda je medzi vami takze neber to ako narazku ale ako objektivny nazor....
dohoda znela-poslu na vyzkouseni/zakoupeno nove v nemecku od fa ktera se me zpetne zarucila za funkcnost/ nebo poslat zpet.rok a pul je opravdu dost dlouha doba.smiril jsem se s tim ze jsem podaroval nekoho zdarma uniscanem.ponauceni pro priste.
Lukike píše:Automacher no to je slovo proti slovo ti pises ze este nieje spojazdeneni co moze byt pravy opak hehhe
Rok a pol je dlha doba takze uz si mohol nieco poriesit z tym kablom,....je to moj nazor neviem co a aka dohoda je medzi vami takze neber to ako narazku ale ako objektivny nazor....
Nebudem to tu rozpisovať. Z uniscanom sa trapim už niekolko rokov. Za tie peniaze čo som do toho dal som si mohol kludne kupit nejaku origo diagnostiku. Ked mi ten kabel pojde tak mu peniaze pošlem. Inak mi ten uniscan už robil aj niekto odtialto z fora aj som mu za to zaplatil ale aj tak mi neide.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
nebudem to tu rozerbirat.ja ti poslal uniscan kterej jsem zaplatil.ted nemam penize ani uniscan,mel jsi ho davno poslat zpet jak jsme se domluvili.nic vic k tomu nemam co dodat.opet jsi me ujistil ze jsou lide s kteryma se neda rozumne obchodovat.moje chyba mel jsem to poslat na dobirku a zaplatil bys taky,jak pises ze jsi musel platit ostatnim.tim s timto tematem koncim.nebavi me ti posilat SZ a cekat mesice co z tebe zase vyleze za vymluvy.nabidl jsem ti at ho posles zpet ze ho dam fa od ktere jsem koupil k reklamaci,ani to jsi nendodrzel.Tim s tebou koncim.ty penize ozelim to ponauceni jak priste obchodovat stalo za to.