MOTOR Renault 1.9Dti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
medvidek13
- Nováček
MOTOR Renault 1.9Dti
Zdravím,potřebuji druhé auto uvažuji o Meganu s motorem 1.9 dti ale naftový motory vůbed neznám.Co si o tom motoru myslíte?? má to cenu??Diky 
Re: MOTOR Renault 1.9Dti
Zadnej vykonovej zazrak to není teh 66kw, je relativne spolehlivej i hospodarnej. Oproti DCI je to linejsí a hlucnejsí ale, zas nepadaj vstriky, vysokotltaký čerpadla, dvouhmotky a žere mín.medvidek13 píše:Zdravím,potřebuji druhé auto uvažuji o Meganu s motorem 1.9 dti ale naftový motory vůbed neznám.Co si o tom motoru myslíte?? má to cenu??Diky
-
medvidek13
- Nováček
O výkony mi nejde,zustává mi nafta a kupce nemám proto si chci pořídit druhý auto do práce ,drobné popojížtky po okolí atd. Slyšel jsem že je to slušnej motor tak se ptám tady.Zdeněk M píše:Zadnej vykonovej zazrak to není teh 66kw, je relativne spolehlivej i hospodarnej. Oproti DCI je to linejsí a hlucnejsí ale, zas nepadaj vstriky, vysokotltaký čerpadla, dvouhmotky a žere mín.medvidek13 píše:Zdravím,potřebuji druhé auto uvažuji o Meganu s motorem 1.9 dti ale naftový motory vůbed neznám.Co si o tom motoru myslíte?? má to cenu??Diky
-
medvidek13
- Nováček
O výkony mi nejde,zustává mi nafta a kupce nemám proto si chci pořídit druhý auto do práce ,drobné popojížtky po okolí atd. Slyšel jsem že je to slušnej motor tak se ptám tady.Zdeněk M píše:Zadnej vykonovej zazrak to není teh 66kw, je relativne spolehlivej i hospodarnej. Oproti DCI je to linejsí a hlucnejsí ale, zas nepadaj vstriky, vysokotltaký čerpadla, dvouhmotky a žere mín.medvidek13 píše:Zdravím,potřebuji druhé auto uvažuji o Meganu s motorem 1.9 dti ale naftový motory vůbed neznám.Co si o tom motoru myslíte?? má to cenu??Diky