zdar,
zatuhnul mi zadni sterac, rozdelal jsem to, je tam maglajs jak svina, tak procistuju, ale furt to nejde lehce, tak se ptam eslik nejde to ustroji cele vyhodit z toho plastu v kterem to je.
octa I kombi, dik za rady
zadni sterac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zadni sterac
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
-
- Sběrač informací
Podmínkou však je, že nesmí mít prasklý ten okolní plast... což občas, když to zvenku zakysne bordelem a zamrzne...mlhasbrnas píše:Jestli je ostřik hřídelkou,opravná sada cca 800 Kč,AUTORONA Vodova Brno.

Lze to všelijak opravovat, ta vnitřní trubička např. mosaznou od náplně do propisky apod.
... nebo cca 1700,- funglovka

Nebo na Oktě lze koupit nové 3. brzdové světlo, které již má ostřik v sobě... a ostřik na motorku zaslepit a neřešit... mám pocit, že cca 300,-
GIV Variant TDi ???kW
diky za rady,
jeste jsem to nedostal ven, ale jedno uz vim, ten ostrik dam stejne do riti, podle me to zarezlo kvuli tomu, no uvidime.
libi se mi to reseni s ostrikem nahore, to je ohodne lepci
a jeste jeden napad - nedelaj se nejake zaslepky ze bych ten sterac hodil uplne do pryc???
dik
jeste jsem to nedostal ven, ale jedno uz vim, ten ostrik dam stejne do riti, podle me to zarezlo kvuli tomu, no uvidime.
libi se mi to reseni s ostrikem nahore, to je ohodne lepci
a jeste jeden napad - nedelaj se nejake zaslepky ze bych ten sterac hodil uplne do pryc???
dik
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power