Audi - poškozený nalepovací VIN štítek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi - poškozený nalepovací VIN štítek
Známý měl už ten štítek načatý a teď si ho wapkou při jarním umývání motorového prostoru docuckoval komplet. Dřív se to objednávalo u importéra, u Škodovky to tak jde pořád objednat a do týdne je to vyřízené za 50Kč, řešil jsem to nedávno na Octavii, ale na Audi už to importér nedodává, prý se to musí řešit přes dopravní inspektorát. Neřešili jste to někdo na Audi?
TDi
na audi se dodává ale na cenu 50,- zapomeň každopádně jsou nutné doklady od vozu a majitele a jde to objednat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- martinsidlo
- Aktivista
- martinsidlo
- Aktivista
neviem ako v CR, ale u nas tu nie je potrebne (ten stitok). Napr. keby si menil celu prednu stenu po havarii, tak tam ten stitok uz mat nebudes. Smerodajny je VIN ktory je vyrazeny v motorovom priestore, potom za oknom resp. na inom mieste v interieri. Na Slovensku som s chybajucou nalepkou nikdy nemal problem. A ako martinsidlo podotkol, uz to ma technicak, takze je to v pohode.
Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV
musí.mě před časem vyhodili s trojkovým golfem.po rozstřelu někdo vyměnil přírubu,na které byl ten štítek (tehdy ještě nýtovaný).musel jsem ho objednat u VW.ale stálo mě to 1500kč
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: