Po vymene orig. vybojek sviti zlute

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
damat
Nováček
Odpovědi: 0

Po vymene orig. vybojek sviti zlute

Příspěvek od damat »

Zdravim na foru, Nedavno jsem menil vybojky na fabii D2S, po 2.letech denniho sviceni byly zlute a malo svitily. Vymena za nove origo PHILIPS, po zapnuti sviti asi 10sec modre, pak se meni na bilou a nakonec sviti malo a jeste k tomu zlute jako by to ani xenon nebyl.
Nekde jsem cetl, ze se za 14 dni svit zmeni, ale zatim nic a navic si nemyslim, ze se to zmeni k lepsimu. Muze nekdo poradit co s tim?
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Po zapnutí každá výbojka mění barvu. Po pár hodinách se světlo trochu změní, ale nečekej zázraky. Spíš bych vyčistil čočky. ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

nebo si zkontroluj vedení horší kostra umí potrápit..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
damat
Nováček

Příspěvek od damat »

vybojky, trafa, vsechno vymeneno, zavada trva dal. posledni vec bude asi spinava cocka zevnitr, pak napisu vysledek
Hark
Přispěvovatel

Příspěvek od Hark »

Vybojky muzou byt modre nebo zlute (zrovna u Philipsu jsem mel vzdycky nazloutly), proto se musi menit v paru, jinak casto sviti kazda jinak. Mozna se ti jen zda, ze nove sviti stejne jako stare, u tech zlutych je to blbe poznat...
damat
Nováček

Příspěvek od damat »

menil jsem obe, o barvu svetla mi nejde, ale na silnici nejde pomalu nic videt, ve srovnani s jinym autem to sviti hur jak halogenka. V pondeli zkusim ty cocky, nicim jinym uz to byt nemuze
bobo7
Přispěvovatel

Příspěvek od bobo7 »

Je divné,že to dělají obě světla,ale tak jak popisuješ svit tak se chovala vadná jednotka pro xenon,pro start je vyšší napětí a potom klesne.
U vadné jednotky právě nekleslo napětí po nastartartování a xenon svítil přesne jak popisuješ svítil do žluta a přitom výbojka s jinou říd. jednotkou
svítila normálně.
damat
Nováček

Příspěvek od damat »

jednotku uz jsem tam taky mel novou, napojil jsem to dratem primo na baterii a vysledek stejny. V pondeli to sundam a rozlepim svetlo. Pak napisu vysledek
damat
Nováček

Příspěvek od damat »

pricinou byla vypalene zrcadlo na te plastove parabole.... ted uz jen sehnat nove
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

damat píše:pricinou byla vypalene zrcadlo na te plastove parabole.... ted uz jen sehnat nove
to je Fabie?
damat
Nováček

Příspěvek od damat »

fabia 2004. ted mi nekdo poradil ohledne renovace, za par stovek tam znovu pry nanesou tu lesklou vrstvu a muze se svitit dal. Pak pry radsi vykuchat mlhovky a dat tam denni svetla, at se to zas neznici tim trvalym svicenim
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

kdyby jsi na začátku napsal auto, tak se to vyřešilo hned. celkem na to trpí. s renovací zkušenosti nemám. ;)
damat
Nováček

Příspěvek od damat »

dam vedet, jak to dopadlo. nove kupovat nema smysl a z vrakace bych koupil naprosto stejne vypalene, co tam mam
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“