VAG K+CAN Commander V 3.0/1.4

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
smicik
Nováček
Odpovědi: 0

VAG K+CAN Commander V 3.0/1.4

Příspěvek od smicik »

nema nekdo zkusenosti s kabelem k VAG K+CAN Commander V 3.0/1.4, nemuzu ho rozchodit, mam tam zvlast k tomu 1.4 full i 3.0 programy. Nema na to nekdo postup instalace?
Nainstaloval jsem ovladac, pak jsem v textovem souboru zmenil cislo com portu a i kdyz to spustim a otevru kanal tak nic nejede, taky jsem zkousel s vag-com 409 a pri testu kabelu mi vse proslo jenom mi napsalo NO INTERFACE
Nevim co stim zkousel jsem ho jen na VW golfu IV,
josef10
Aktivista

Re: VAG K+CAN Commander V 3.0/1.4

Příspěvek od josef10 »

smicik píše:nema nekdo zkusenosti s kabelem k VAG K+CAN Commander V 3.0/1.4, nemuzu ho rozchodit, mam tam zvlast k tomu 1.4 full i 3.0 programy. Nema na to nekdo postup instalace?
Nainstaloval jsem ovladac, pak jsem v textovem souboru zmenil cislo com portu a i kdyz to spustim a otevru kanal tak nic nejede, taky jsem zkousel s vag-com 409 a pri testu kabelu mi vse proslo jenom mi napsalo NO INTERFACE
Nevim co stim zkousel jsem ho jen na VW golfu IV,

a to mas verzi 1.4 bez donglu a verzi 3.0 s donglem? potom pro tu verzi 3.0 potrebujes prehrat kabel..... asi teda,..... neber moje slova vazne se teprve ucim....
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

na golfu jsi změnil komunikaci na k-line? kliknul jsi na instrument - imobilizer...a potom read? vybral jsi správné přístroje?
kordoz
Nováček

Příspěvek od kordoz »

Tiez mam tento (cinsky) kabel a soft v1.4 a na Passate B5 1998 mi spojenie
ide len cez K-Line, cize da sa vycitat PIN Immobilizera a asi aj programovat kluce, to som este neskusal.

Nejde mi vsak diagnostika, vynulovat servisne intervaly, neviete prosim Vas preco?
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

mám pocit že to s tím nejde.. ten kabel mám, nezkoušel jsem to.. s vagem určitě nefunguje..
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“