problem s IMOBILIZEROM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem s IMOBILIZEROM
mam taky problem....menil som v RS-e riadiacu jednotku a imo v kluci....budiky su tie iste ktore tam boli....neviem to prisposobit...kluce som uz par krat nacitaval ale teraz to neide...imo zacne rychlo blikat...v kan. 21 ked dam READ vypisuje hodnotu 0 cize ziadny kluc prisposobeny
VYRIESENE.... spravil som to takto....s kanala 25 v pristrojovke som vycital immo a je 3.gen... vymenil som RJ MOTORA a vsetko ostalo povodne cize budiky a kluce s immo... otvoril som ENGINE a LOGIN....tam som vlozil PIN RJ imobilizera riadiacej jednotky co som vlozil (tu co som teraz vymenil a ostava v aute)....cize START a ADAPTATION...otvoril som kanal 50 READ a ako novu hodnotu som vlozil PIN RJ imobilizera pristrojovej dosky co je aktualne v aute....TEST a SAVE a hned to ficalo....
mam jednu otazku: mal som obycajne stastie ze som zistil ake je pin RJ IMMO jednotky motora co som teraz vkladal...kamarat ju mal v mobile nahodou zapisane lebo predtym skusal budiky co boli aj k tej RJ motora... ak by som to PIN nemal ako by som ho zistil?? z budikov PIN vycitat viem (mam VAG TACHO) ale ak tam dam inu RJ motora tak ako zistim PIN z povodnych budikov co boli k tej RJ?
mam jednu otazku: mal som obycajne stastie ze som zistil ake je pin RJ IMMO jednotky motora co som teraz vkladal...kamarat ju mal v mobile nahodou zapisane lebo predtym skusal budiky co boli aj k tej RJ motora... ak by som to PIN nemal ako by som ho zistil?? z budikov PIN vycitat viem (mam VAG TACHO) ale ak tam dam inu RJ motora tak ako zistim PIN z povodnych budikov co boli k tej RJ?
Nieco podobne sme uz riesili zhodou okolnosti tiez na RS tiez sme nevedeli pin a nakoniec sme vypli IMMO.ladik57 píše:VYRIESENE.... spravil som to takto....s kanala 25 v pristrojovke som vycital immo a je 3.gen... vymenil som RJ MOTORA a vsetko ostalo povodne cize budiky a kluce s immo... otvoril som ENGINE a LOGIN....tam som vlozil PIN RJ imobilizera riadiacej jednotky co som vlozil (tu co som teraz vymenil a ostava v aute)....cize START a ADAPTATION...otvoril som kanal 50 READ a ako novu hodnotu som vlozil PIN RJ imobilizera pristrojovej dosky co je aktualne v aute....TEST a SAVE a hned to ficalo....