Zdar mistři,
poradí mi někdo, kde seženu schema el. zapojení ŘJ z Octavie TDI (motor 81kW) a totéž schéma na Passata B4, motor 1Z 66kW? Chtěl bych to předělat... Dík, d.
ŘJ z Octavie do Passata B4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
d
tak toto aj mna zaujima tiez by to potreboval. 

Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
stará jednotka mi v G2 funguje spolehlivě zapojil jsem to tak nějak podle barev to dohledáš 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Re: d
chcel by som flasovaci riadiacu jednotu s octavie s cidlom tlaku vonku zmenit cidlo na cckove a tlacit viacej len oto sa mijedna chcem dat vbcko turbo a na starej riadiacke sa da tlacit iba 1:45bar. alebo ak by sa dalo nejaka schema zapojenia na staru riadiacku vyvies kable na snimac tlaku.Zdeněk M píše:A co tam budes davat za pocitac, 80 pinovej nebo 121pin Flaschovací.3copsi3 píše:tak toto aj mna zaujima tiez by to potreboval.
Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
jednotka
No, možnosti jsou dvě. Buď seženu jednotku ze starýho AFN, což je, jak tak zjišťuju, celkem problém, nebo tam nějak zkusím dát z Octavie, r.v.02.... Nějaký schéma mám, konektory ze starý elektriky(O I) taky, ale nevím...
Každopádně turbo VNT tam už mám a docela to táhne, jen to nejde moc "vocpod"...
Každopádně turbo VNT tam už mám a docela to táhne, jen to nejde moc "vocpod"...