Laguna 2.2dci vytrhaný koníci u vačky

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Marek67
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Laguna 2.2dci vytrhaný koníci u vačky

Příspěvek od Marek67 »

Ahoj lidi, nesetkaly jste se s problémem vytrhanejch vahadel když mi to dovezli byl to strašnej rachot po sundání ventilovýho víka byla vytrhaná druhá půlka vyfukovejch vahadel šrouby vytrhlý z hlavy usoudily jsme že zkusíme nejlevnější a nejrychleší řešení opravy závitů nový šrouby pevnost 10.9 (protože to drží asi jenom 0.5cm v hliníkové hlavě v závitu 6mm nechápu) nic méně složilo se to a všechno v pohodě auto jezdilo jak das ale už dojezdilo zase rachot ale tentokrát se vytrhly ostaní ta opravená drží někdo mi radí ohlá vačka atd... ale nic kloudnýho
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Asi se to předtím připotkalo a teď dorazilo,vačku určitě zkontrolovat../anebo nějaký vůl neměl cit/ Já takhle opravoval Daewoo a dal jsem tam vložky Heily-co l ale je to bez záruky..... :(
nepropadat panice...
gargamelc
Přispěvovatel

Příspěvek od gargamelc »

TU VACKU BY SOM TAM NEDAVAL
S3m8a
Nováček

Příspěvek od S3m8a »

i kdyz vidim, ze to je pozde, tak je chyba v nastaveni rozvodu, na 2,2dci se nastavuji rozvody specialnim pripravkem, staci malo a pohnout a je nestesti, me to diky tomu nechalo v italii s prelomenou osou vahadel, mechanik to opravil a rozvody nastavil spatne, tak se to po 3000 vytrhalo znovu, nastesti jsem to zpozoroval pred uplnym vyrvanim diky bystrosti znameho z renault viden
Renault Vel Satis 2,2dCi, 110kW, 2002, Expression+
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

gargamelc píše:TU VACKU BY SOM TAM NEDAVAL
Ak mam byt uprimny, ja by som tam uz ani ten motor nedaval (LOL) (LOL)

Pokial sa to bude lepit bude sa srat stle....A ked sa to nahodou ako sa spominalo pristretlo, je otazka casu kedy to prestreli blok.... Standartne to vzdy ligne 1vy valec (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“