Hmyz na předním nárazníků??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Hmyz na předním nárazníků??
Jak odstraňujete přilepený hmyz na předním nárazníků ?
Ujel jsem nyní 3.tis km a jde to velice špatně, dřel jsem to snad 20.min houbičkou a teplou vodou s jarem, samozřejmě před tím jsem to vzal Wapkou..
Ujel jsem nyní 3.tis km a jde to velice špatně, dřel jsem to snad 20.min houbičkou a teplou vodou s jarem, samozřejmě před tím jsem to vzal Wapkou..
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hmyz na předním nárazníků??
jear ewing píše:Jak odstraňujete přilepený hmyz na předním nárazníků ?
na houbu si navlíkni damské punčochy - silonky a jde to i bez chemie

Re: Hmyz na předním nárazníků??
Já to čistím starou záclonou, ale musí se fakt řádně drhnout. Až to očistíš, tak ten nárazník pořádně navoskuj, trošku to pomůže ale chce to docela často obnovovat...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
A jak sundávate vzdušnou korozi je to hlavně na náraznicích, spodních částech dveří, jsou to takové mikro kousky kovu, které se chytnou na lak a stačí trochu vody a je z toho rezavej flíček, bude to asi z dieslových motoru ty mají hodně prachových částí.
Sundat to z laku je pro mě velký problém, šampon, houba tlačit můžete jak chcete a nejde to dolů, aspoň se to zmenšuje.
Je to vidět hlavně na bílé barvě, na tmavých barvách to člověk ani nespozoruje.
Sundat to z laku je pro mě velký problém, šampon, houba tlačit můžete jak chcete a nejde to dolů, aspoň se to zmenšuje.
pouzi tzv. CLAY,hladaj na www.mvservice.czjear ewing píše:A jak sundávate vzdušnou korozi je to hlavně na náraznicích, spodních částech dveří, jsou to takové mikro kousky kovu, které se chytnou na lak a stačí trochu vody a je z toho rezavej flíček, bude to asi z dieslových motoru ty mají hodně prachových částí.
čest,tak jak už někdo psal, myslím, že nejdůležitější je to svinstvo rozmočit.Prvně to beru wapkou, pak čistím celé auto a pak až nárázník.je to o dost míň práce.tak zdar
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
- Bugs.Bunny
- Aktivista
tohle mi pripomnelo jak znamej vzdycky nadavalBugs.Bunny píše:Čistej nárazník nastříkat silikonovým olejem a vytřít do sucha. Nechá to film kterej maj rádi lakýrnici, ale mouchy jdou dobře dolů.
Já čekám do zimy a na jaře mám nárazník čistej.

O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika