Moderátoři: šulda, Moderátoři
Neboj,nikde jsem to nevyhrabal,sundal jsem to z funkčního motoru ten my byl k ničemu,jenom jsem si nebyl uplně jistej že vím co to je,normálka rozeznám turbo a kompresor ale takovýho hybrida jsem viděl poprvé a tak jsem byl zvědavej na názor ostatních,jinak k tomu mám ještě výfukovou přírubu včetně kousku výfuku,dále dva kusy sání co jdou přímo z vrchu,a taky šponovací kladku co přijde zespod na ten šroub,nejsem zase uplně trouba abych prodával jen tak něco,jinak ložiska vypadají slušně ale jelikož jdou měnit tak v tom nevidim moc problém,a muže se na to mrknout každej osobně není to vysypaný a stav dle mého názoru je velice slušný.JENDA T4 píše:promin,nechci se tě něak dotknout,ale tys to někde vyhrabal aniž bys věděl ocode a ted to tu nabízíš?jaká je záruka funkčnosti?nedovedu si představit že si stim někdo dá práci nedejbože to rozchodit na jiném motoru než k tomu určeném a bude to nefunkční.sory že ti sem lezu,ale toto je potřeba si uvědomit každému případnému kupci,at tu opět nemáme další nekonečný téma,kde jeden druhému vyhrožuje atd.
tak to jsem se ještě nikde nedopátral,ale co jsem to prohlížel tak jdou saze z výfuku skrz ten válec a roztáčí ho a pak jdou normálka do sání a z druhé strany co je řemenice je ještě přívod sání z filtru a ten čerstvej vzduch se mísí s těma sazema a jde to do motoru,jinak nevím jak to jinak popsat,jinak když to ta řemenice roztočí tak to asi i pomáhá tahat i z výfuku a zároven tlačit do sání,a pokud to přetlačí moc tak se ve výfukové části otevře ventil a saze jdou všechny pryč do výfuku.Víc nevímLibangVW píše:jak to funguje kdyz to ma remenici , kompresor i turbinu ?