Jak zabezpečit dílnu ???

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Hošík
Aktivista
Odpovědi: 0

Jak zabezpečit dílnu ???

Příspěvek od Hošík »

Zdar chlapi.Bydlím v malé vesnici a začíná se nám tu rozšiřovat opálená komunita a s tím i asi spojené krádeže.Cca tři měsíce vybraly kamarádoj dílnu + krám s potravinama.Teď ze soboty na neděli vykradli jinému kamarádovi na dvoře auto + se ještě dostaly do garáže a vzaly nějaké to nářadí,benzín atd.Bylo jim to málo,tak se opět podívaly k tomu prvnímu kamrádovi do kumbálu kde má věci na auta.Takže jsem nucen začít řešit nějaké to zabezpečení u mě v dílně.Co by jste mi doporučily?PCO nepřipadá v úvahu,protože nejbližší je odsud 15km.Mám tam sice na dvoře psa,ale toho můžou otrávit nebo něco a jsem na nule.Váhám jestli kamery nebo alarm.Je to celkem v centru vesnici,akorát zezadu tam je po zdolání plotu přístup z pole.http://www.astoralarm.cz/-vybírám zatím zde.Jak to máte vy?poraďte.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

to nebudou tmavý ty nekradou věci na práci...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Nemyslím si že by to nebyly oni.Poslední co teď zmizelo,byla baterka,benzín,nějaký nářadí,rádio z auta a rádio normální.Cočko za dvacku nechaly,kompresor a další dražší věci nechaly.A najednou auto co jim tam měsíc stojí ožilo,nějak moc náhod....
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

ty nekradou věci na práci...
Kradou vše, co se dá prodat.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak mi ukaž pár posledních zoufalců krom nás tady co něco dělá...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Hlavně to chce pořádného psa,lépe dva a zároveň tabulku,pozor zlý pes../kvůli alibi/ a pak teprve jiné zajištění...možná ruční granát...? :)
nepropadat panice...
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

jericho-3 píše:Hlavně to chce pořádného psa,lépe dva a zároveň tabulku,pozor zlý pes../kvůli alibi/ a pak teprve jiné zajištění...možná ruční granát...? :)
Pokud dáš cedulku "Pozor zlý pes" a ten pes pokouše nějakýho zloděje tak máš problém protože jsi věděl že je zlej a nezabezpečil jsi aby někoho nemohl kousnout.Lepší je dát tam ceduli pozor pes.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Psa tam mám,druhej a třetí je v plánu.Jinak prej co se tabulek týká musel by jsi mít -objekt je střežen psi-to mě řekli policajti.Astatní prej jsou na nic tak nevím.
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Kdyby s tím nářadím co ukradnou museli makat tak by jsme mohli nechávat dílny otevřený dokořán (LOL)
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

dilna

Příspěvek od jamol »

uvazoval jseem taky o kamerach ale nejsem si jistej jestli to k necemu budu,kdyz te vyberou stejne je nikdo podle snimku z kamer nezavre a nikdo ti nic nevrati ,nejlepsi reseni dat na kazdy naradi cedulku URCENO POUZE K PRACI to je odradi
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Mno mame podobny problem ale se starym neobyvanym barakem. Informoval jsem se, zda si mohu dovolit skladovat uvnitr objektu natazeny pasti na medvedy ve sklepe a udajne by to byla neprimerena obrana a pokud by to nekoho (byt i zlodeje) zranilo tak bych za to byl odpovednej a mohl bych za to jit do vezeni ... takze bohuzel, nemuzeme nic delat, jsme bezradni ... holt, to je ten nas Kocourkov mno :(

Nevim, co je na tom pravdy, ale v USA je pry majiteli pozemku povolena beztrestna strelba na kohokoliv, kdo se ocitne na jeho pozemku ... zda se mi to pritazene za vlasy, ale pravdou je, ze min, nezli to, jak to funguje u nas.

Zel, budes se muset omezit spis na pasivni obranu, tedy mrize, zamky apod.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

No z toho mám právě strach taky že pomůžou jen mříže.Jenže všechny auta dovnitř nedám a spoustu věcí mám i venku.A další barák kvůli tomu abych si na svým pozemku zabezpečil svoje věci fakt stavět nehodlám.Jinak s tou amerikou je to si myslím pravda,nebo jsem to aspoň slyšel stejně.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Dalsi moznost spatruji v infracervenych branach spojenych s ostrym osvetlenim ze vsech stran (u tohoto je treba dbat na absenci moznosti preruseni dodavky energie). Cikani jsou jako svaby - bojej se svetla a vylejzaj vetsinou v noci :D Jen to budes muset poresit tak, aby Ti to nespoustel pes.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

To já tam mám halogeny na čidla.Jenže to je právě ono.Buď nechám lítat psa a světla vypnu nebo zavřu psa a nechám světla puštěný.Teď mám pustěnýho psa a světla na čidla puštěný jen vevnitř v dílně.
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

pes zavrety na elektromagneticky zamok, a infra cidlo ktore mu otvori klietku - cize ti ho neotravia a bude vypusteny v spravny cas :)
dalsia moznost uz len poistit
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“