NAPOJENIE Diaagnostika AR 146 1.4. TS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
NAPOJENIE Diaagnostika AR 146 1.4. TS
Zdravím, páni, potrebujem súrne poradiť.
Mám Alfa romeo 146 1.4 TS, a kúpil som diagnostické konektory 16 Pin KKL kabel a 3 pin redukciu,nastavil porty a pustil som to cez Fiat Ecu Scan.
Mam ale problém, pretože sa mi nechce spojit auto s diagnostikou, stale mi vypisuje že ECU not konekted- ECU nepripojená. kde je problém,
ked 16 pin kabel KKL funguje na mojej AR 156 úplne normalne, ale s redukciou 3 pin mi tonechce spojit so AR 146
Dakujem za všetky rady
Mám Alfa romeo 146 1.4 TS, a kúpil som diagnostické konektory 16 Pin KKL kabel a 3 pin redukciu,nastavil porty a pustil som to cez Fiat Ecu Scan.
Mam ale problém, pretože sa mi nechce spojit auto s diagnostikou, stale mi vypisuje že ECU not konekted- ECU nepripojená. kde je problém,
ked 16 pin kabel KKL funguje na mojej AR 156 úplne normalne, ale s redukciou 3 pin mi tonechce spojit so AR 146
Dakujem za všetky rady
Kontrolna dioda je napajana zo staleho prudu 12V v OBD konektore pin 16. K-line je nieco ine.... To je v OBD pin 7... V tom 3-pinovom myslim na pravej strane...SFcuore píše:je vsetko je v poriadku kontrolna dioda sviti, iba vtedy ked ma 12 V.
Ide o to,ze kabel svieti aj vtedy,ked na K-line neni ziadne napetie. Vtedy sa ti bohuzial nespoji jednotka.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
tak se zkus spojit s gtv 2,0 V6 TB !!! taky to je v popisu ale spojit se neda !!! a ted resim to ,ze se u AR146 rok 2000 1,4TS( trípin) nemuzu dostat do airbagu ani u AR166 2,0 TS rok 99 (OBD) a taky v popisu je !!! jinak motor a ABS no problemo . kolik si toho zkousel ??Botas píše:Origoš: Zatím vše s čím sem měl tu čest a bylo popsáno v připojitelných jednotkách tak nebyl problém. Nevidím důvod, proč by se s 1.4TS nemohl spojit...![]()
![]()

jj bagle su problem. Ani na mojom sa im nechce spojit.street píše:tak se zkus spojit s gtv 2,0 V6 TB !!! taky to je v popisu ale spojit se neda !!! a ted resim to ,ze se u AR146 rok 2000 1,4TS( trípin) nemuzu dostat do airbagu ani u AR166 2,0 TS rok 99 (OBD) a taky v popisu je !!! jinak motor a ABS no problemo . kolik si toho zkousel ??Botas píše:Origoš: Zatím vše s čím sem měl tu čest a bylo popsáno v připojitelných jednotkách tak nebyl problém. Nevidím důvod, proč by se s 1.4TS nemohl spojit...![]()
![]()
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
a co mas za rok ?? mas uz ridici jednotku motoru na sani nebo u spolujezdce pod kobercem ??SFcuore píše:moj predpoklad.....prečo to nefunguje:
vo volnej verzii Fiat ECU scane nie je vstrekovaaci system BOSCH MOTRONIC verzia 2.10.4, ktorý je v tej 146...respektive aspon som tam nasiel iba MOTRONIC 1.5.5....čo vy na to??? cez co by sa to dalo napojit?