Škoda Felicie 1,9 D nechce chytnout

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

martinkratas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Škoda Felicie 1,9 D nechce chytnout

Příspěvek od martinkratas »

Ráno mě volala manželka, že přišla k autu a nažhavila, start a auto chytlo jen na pár vteřin a zdechlo. Opakovala několikrát a pořád stejné i s plynem. Co to může dělat. Není to ventil co zastavuje přívod nafty do čerpadla??? Nemá někdo stejnou zkušenost. Všem předem díky. ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nedošla jí nafta? Ať se podívá,/nebo někdo/zda se jí při startu kouří z výfuku...
nepropadat panice...
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

imobilizér? nerozpadl se jí třeba klíček?....
a3anko
Přispěvovatel

Příspěvek od a3anko »

bez neho by ani nachytila... uz sa mi to raz stalo...

a co tak vymenit palivovy filter ? mozno nejake usady v nadrzi... kolko tam mas nafty ?
VW G3 GTI TDI "20 jahre ", zatial seria
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

já také tipuji imobilizér...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
martinkratas
Přispěvovatel

Chlapi teď jsme to měli na Vagu a vůbec se nemůžeme spojit s ŘJ motoru. S immo jsme se spojily v pohodě a není tam žádná chyba. Teď už to ani nehlesne nekouří a když jsem oddělal tlakovou trubku ye vstřiku tak ani slza. Nafty půl nádrže a filtr měněnej na podzim. Teď jsem to odkalil a žádná voda. Jak proměřit ŘJ nebo mzslíte, že je to něco jinýho. Asi před rokem jsme zkoušeli akční členy a s ŘJ jsme se spojily normálně. :?
martinkratas
Přispěvovatel

Chlapi teď jsme to měli na Vagu a vůbec se nemůžeme spojit s ŘJ motoru. S immo jsme se spojily v pohodě a není tam žádná chyba. Teď už to ani nehlesne nekouří a když jsem oddělal tlakovou trubku ye vstřiku tak ani slza. Nafty půl nádrže a filtr měněnej na podzim. Teď jsem to odkalil a žádná voda. Jak proměřit ŘJ nebo mzslíte, že je to něco jinýho. Asi před rokem jsme zkoušeli akční členy a s ŘJ jsme se spojily normálně. :?
a3anko
Přispěvovatel

Příspěvek od a3anko »

skus pozriet ukostrenie, poriadne popritahuj vycsti kontakty... tak isto aj na riadiacke... ak nic tak riadiacka KO
VW G3 GTI TDI "20 jahre ", zatial seria
martinkratas
Přispěvovatel

Zítra to zkusím, ale na ŘJ jsou kontakty jako nové. Já to už před zimou prošplíchal kontaktolem tak zkusím ty kostry. Nevíte kolik přijde ŘJ a jestli se u tohodle auta musí přizpůsobovat??? Díky ;)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

u tohohle auta se ale nespojuješ s 01 - řídící jednotka motoru ale tuším 47 - elektronika diesel čerpadla.. nebo tak nějak.. píšu to z hlavy, můžu se plést
koukali jste tedy na správnou jednotku?

tu "řj" bych možná někde našel starší, určitě dobrou...
martinkratas
Přispěvovatel

Za kolik by byla???
embro
Přispěvovatel

Příspěvek od embro »

Adresa 41. A ak nic tak skontrolovat napajanie poistka 5A pripadne K vedenie. Najprv zo zasuvky do pocitaca a potom z modulu immo do rj ventilu paliva.
Obrázek
Obrázek
martinkratas
Přispěvovatel

Moc tomu nerozumím, ale odkud máš ty obrázky?? Musím někde půjčit ŘJ a pak se uvidí. Do toho Vagu mám zadat tu adresu kde??? Díky.
uhustick
Nováček

Příspěvek od uhustick »

(noteeth)
no majstri nic zadnej navod pro blbecky tak treba skusit toto
=
http://www.alfredsport.sk/product/liqui ... 00ml-1589/
embro
Přispěvovatel

Příspěvek od embro »

martinkratas píše:Moc tomu nerozumím, ale odkud máš ty obrázky?? Musím někde půjčit ŘJ a pak se uvidí. Do toho Vagu mám zadat tu adresu kde??? Díky.
Rj ti nepomoze. Immo ine priamo do rj ventilu vypnutia paliva. Treba mu skontrolovat najprv napajanie a kostru a potom pripadne K-cko. Ak mas vag pozri este v immo prijem kluca, autorizaciu a tiez odpoved od rj ventilu. To vsetko mas v nameranych hodnotach. Pripadne sa to da aj obist. Ale na to treba vela snahy. Rozbrusit kryt na cerpadle a prepojit ventil priamo od +15
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“