ukradnuty kluc pls.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ukradnuty kluc pls.
Zdravim vas chalani.Prosim vas o radu
Dnes sme sa vratili s dovolenky naspet do Irska a zistili sme ze nam vykradli dom.Zobrali aj kluc od auta ale nahradny nenasli tak mam aspon jeden.Kupil som uz zaslepky na kufor a soferove dvere takze klucom sa do auta nedostane ale len centralom co je na kluci.Tak by som potreboval radu ako by som mohol prekodovat kluc zeby on nemohol otvorit auto s tym ukradnutym. Mal som len tieto dva kluce bez stitka.Za kazdu radu budem vdacny .skoda octavia 2002 kluce su vyskakovacie.mam vag 304.

Re: ukradnuty kluc pls.
a nema dialkove nejaku poistku ze by si ju len zrusil? a budes otvarat len klucom?tomitdi píše:Zdravim vas chalani.Prosim vas o raduDnes sme sa vratili s dovolenky naspet do Irska a zistili sme ze nam vykradli dom.Zobrali aj kluc od auta ale nahradny nenasli tak mam aspon jeden.Kupil som uz zaslepky na kufor a soferove dvere takze klucom sa do auta nedostane ale len centralom co je na kluci.Tak by som potreboval radu ako by som mohol prekodovat kluc zeby on nemohol otvorit auto s tym ukradnutym. Mal som len tieto dva kluce bez stitka.Za kazdu radu budem vdacny .skoda octavia 2002 kluce su vyskakovacie.mam vag 304.
ved ale dostane sa mu do auta a ukradne mu ho .radsej nech prekoduje kluc nanovo len na ten jeden.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Dálka se dá překodovat i bez diag. myslim ze ten postup je i tady na foru. ted si nejsem jistej ale je to, ze zapnes zapalovani pak zamkneš auto zevnitř tlačítkem na dveřích chvili počkaš a pak zmačkneš tlačítko na dálce pak 10 s počkáš a zmačkneš znova a takhle 4krat a tim nakoduješ jen tu svoji dálku.
tak oprava. nejdřív vymazaní dálek. zapnout zapalovaní, pak zamknout zevnitř na dveřích. pak 5krát zmačknout na dálce odemknutí po sekundovejch intervalech, pak 6sekund počkat a pak jednou zmačknout odemknutí na dálce a vypnout zapal. Tim se vymažou všechny dálky. No a pak ten samý postup jen místo 5krát zmačknout jen jednou pak 6sekund počkat a pak jednou zmačknout odemknutí a vypnout zapal. Tím se nakoduje jen ta tvoje jedna dálka.
Panky píše:tak oprava. nejdřív vymazaní dálek. zapnout zapalovaní, pak zamknout zevnitř na dveřích. pak 5krát zmačknout na dálce odemknutí po sekundovejch intervalech, pak 6sekund počkat a pak jednou zmačknout odemknutí na dálce a vypnout zapal. Tim se vymažou všechny dálky. No a pak ten samý postup jen místo 5krát zmačknout jen jednou pak 6sekund počkat a pak jednou zmačknout odemknutí a vypnout zapal. Tím se nakoduje jen ta tvoje jedna dálka.
ak toto naozaj funguje, tak preco to potom nie je napisane aj v manuale od auta?
a s akou presnostou treba dodrzat intervaly 1 a 6 sekund?
a ak by chcel nakodovat dva kluce tak raz vymaze a potom dvakrat zopakuje kodovanie?
Lenze bol som v skodovke tiez som chcel nove zamky aj som ich objednal ale musel by som na nich cakat asi 2-3 tyzdne lebo ze ich nemaju vyrobene a aj uz som v naspet v irsku.ale na to prisposobenie imo mi treba aj pin nie?a ten ja nemam takze sa nemusim obavat ze mi vojde do auta?To viem ze keby rozbyl sklo tak by mohol nastartovat ale iri su nato lenivi.