Servisní prohlídka ve 120 000km na OII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Servisní prohlídka ve 120 000km na OII
Zdravim všechny, chtěl jsem se zeptat na kolik vyjde servisní prohlídka na OII 2,0TDI ve 120 000km v autorizovaném servisu?? Jedná se o rozvody a výměnu oleje.
Potom mi prosím poraďte, jakej olej mám koupit, protože jsem slyšel o Castrolu, že to není to pravé ořechové.
S rozvodama se má také vyměnit vodní pumpa??
Děkuji předem za odpověď.
Potom mi prosím poraďte, jakej olej mám koupit, protože jsem slyšel o Castrolu, že to není to pravé ořechové.
S rozvodama se má také vyměnit vodní pumpa??
Děkuji předem za odpověď.
do servisu prines klidne svuj olej s pozadovanou specifikaci... jinak na oleji ma servis provizi 100 %.... Predpokladam ze mas auto jeste v zaruce....
V opacnem pripade kup rozvody od Ladase clena tohoto fora od neho rozvody jsou o dost levnejsi a jsou original .... To same s olejem kup si ho sam.... Pak zalezi na tobe zda si ty rozvody nechas vymenit ve Skodovce nebo poprosis chlapi tady na foru..... Ja osobne bych do Skoda servisu nikdy nejel ......
V opacnem pripade kup rozvody od Ladase clena tohoto fora od neho rozvody jsou o dost levnejsi a jsou original .... To same s olejem kup si ho sam.... Pak zalezi na tobe zda si ty rozvody nechas vymenit ve Skodovce nebo poprosis chlapi tady na foru..... Ja osobne bych do Skoda servisu nikdy nejel ......
Nejprve si zavolej do servisu za kolik ti ty rozvody jsou schopni vymenit. Na me OI motor 1.9 TDI by me vymena rozvodaku vcetne prace v autorizaku vysla na 12.000 Kc.... Nejsem blbej abych ty darmozrouty podporoval.. Ja jsem si sam koupil celou rozvodovou sadu vcetne vodni pumpy za 4.200,- Kc a za praci 0 Kc protoze jsem si to delal sam.... Usetrene penize jsem pak dal svym detem a manzelce...
takze me to vyslo nastejno 

Přesně jak píše josef - rozvody si sežeň sám,nejlíp tady na fóru seženeš origo za super cenu nebo si najdi někoho v okolí, kdo bere větší dávky dílů,dostane se taky na dobrou cenu, to samý s olejem
Na práci je to solidní, mnohem lepší než OI a oproti autorizáku fakt ušetříš 50%
S tím razítkem - já třeba mám kámoše skoro v každým servisu po okolí, takže orazit servisku není problém
Na práci je to solidní, mnohem lepší než OI a oproti autorizáku fakt ušetříš 50%
S tím razítkem - já třeba mám kámoše skoro v každým servisu po okolí, takže orazit servisku není problém