Servisní prohlídka ve 120 000km na OII

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

RemyZero
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Servisní prohlídka ve 120 000km na OII

Příspěvek od RemyZero »

Zdravim všechny, chtěl jsem se zeptat na kolik vyjde servisní prohlídka na OII 2,0TDI ve 120 000km v autorizovaném servisu?? Jedná se o rozvody a výměnu oleje.
Potom mi prosím poraďte, jakej olej mám koupit, protože jsem slyšel o Castrolu, že to není to pravé ořechové.
S rozvodama se má také vyměnit vodní pumpa??
Děkuji předem za odpověď.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jj, rozvody měnit komplet, je to vždycky lepší
Pokud to budeš dělat v autorizovaném, dají ti tam olej svůj předpokládám ( vyhozené peníze ),pokud již auto není v záruce řešil bych to jinak - ale jak kdo chce :-D
RemyZero
Přispěvovatel

Příspěvek od RemyZero »

Olej si můžu snad koupit svůj. Nevím, zkušenosti s tím zatím nemám.
Autorizovaný servis jsem si vybral kvůli tomu, že bych chtěl mít zápis do servisní knížky a potom se bude auto prodávat líp.
Ale taky jsem slyšel, že rozvody na OII neni žádná sranda, že musí být nějaký přípravky.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

do servisu prines klidne svuj olej s pozadovanou specifikaci... jinak na oleji ma servis provizi 100 %.... Predpokladam ze mas auto jeste v zaruce....

V opacnem pripade kup rozvody od Ladase clena tohoto fora od neho rozvody jsou o dost levnejsi a jsou original .... To same s olejem kup si ho sam.... Pak zalezi na tobe zda si ty rozvody nechas vymenit ve Skodovce nebo poprosis chlapi tady na foru..... Ja osobne bych do Skoda servisu nikdy nejel ......
RemyZero
Přispěvovatel

Příspěvek od RemyZero »

Auto v záruce už nemám. Jedná se o rok 2005.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

V tom pripade bych do autorizovaneho servisu vubec nejezdil ....... a nechal bych si to u nekoho vymenit...... Ale zalezi to jen a jen na tobe jak se rozhodnes...
RemyZero
Přispěvovatel

Příspěvek od RemyZero »

No já bych potřeboval vědět aspoň přibližnou cenu, kdybych si nekupoval nic sám a potom se rozhodnu, jestli si všechno nakoupim a necham si to vyměnit někde jinde nebo v autorizovaném servisu :)
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

Nejprve si zavolej do servisu za kolik ti ty rozvody jsou schopni vymenit. Na me OI motor 1.9 TDI by me vymena rozvodaku vcetne prace v autorizaku vysla na 12.000 Kc.... Nejsem blbej abych ty darmozrouty podporoval.. Ja jsem si sam koupil celou rozvodovou sadu vcetne vodni pumpy za 4.200,- Kc a za praci 0 Kc protoze jsem si to delal sam.... Usetrene penize jsem pak dal svym detem a manzelce... ;) takze me to vyslo nastejno :D
RemyZero
Přispěvovatel

Příspěvek od RemyZero »

Nenajde se někdo z okolí Klatov, Plzně, kdo ty rozvody dělá??
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

RemyZero píše:Nenajde se někdo z okolí Klatov, Plzně, kdo ty rozvody dělá??
kazdej normalni servis a ze jich tady mame (LOL)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Přesně jak píše josef - rozvody si sežeň sám,nejlíp tady na fóru seženeš origo za super cenu nebo si najdi někoho v okolí, kdo bere větší dávky dílů,dostane se taky na dobrou cenu, to samý s olejem
Na práci je to solidní, mnohem lepší než OI a oproti autorizáku fakt ušetříš 50%
S tím razítkem - já třeba mám kámoše skoro v každým servisu po okolí, takže orazit servisku není problém :D
RemyZero
Přispěvovatel

Příspěvek od RemyZero »

Já ale slyšel, že u OII je s rozvodama problém, protože na to musí být speciální přípravky a ten každej nemá. A bez nich se to prostě udělat nedá
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Já to dělal docela nedávno a bez přípravků - v pohodě
To stejný 1.2HTp - taky to prý nejde a není tomu tak

No sám v garáži se do toho radši nepouštěj....to by se nemuselo vyplatit
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

RemyZero píše:Já ale slyšel, že u OII je s rozvodama problém, protože na to musí být speciální přípravky a ten každej nemá. A bez nich se to prostě udělat nedá
Každej slušnej servis je má 8) Je to naprosto v pohodě, ale pokud chceš navštívit učně v autorizáku... tak prosím (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

jj v neznackovejch delaji uplni blbci, co nic neumi a v autorizaku delaji ti nejvetsi machri (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“