Křivá zadní náprava, Superb 1,9 Tdi r.v.2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Křivá zadní náprava, Superb 1,9 Tdi r.v.2002
Ahoj všem. Mám dotaz jestli jste už někdo neřešil podobný problém. Brácha má na Superbu zadní nápravu docela dost rozjetou...takový tvar do A. Dívali se s mechošem na podvozek a nic vadného tam nenašli, takže si neví rady a nechtějí zbytečně měnit něco co nepomůže. Nevíte čím to může být ? Přikládám obrázek kde je to krásně vidět.

Mercedes Benz C30 AMG
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Jj to je mi jasné, díky. Jde mi spíš o to jestli někdo neměl podobnou zkušenost. Jízdní vlastnosti v pohodě, bourané to nebylo, ale na pohled to opravdu vypadá děsivěJindra píše:at si zajede na geometrii, tam mu řeknou jestli je náprava pohlá.
Mercedes Benz C30 AMG
No vozili se v tom vládní tlustoprdi, tak je možné že je to namoženéjericho-3 píše:Jestli se ještě nesjíždějí gumy,tak co,jsou to pořádné negativy...aspon ten sup bude pořádně sedět..Jestli náhodou někde pořádně neskočil naloženej...
Jen by mě zajímalo kterou část vyměnit, aby se to narovnalo Mercedes Benz C30 AMG
a brácha to kupoval už jako jetý???co když to bylo bouraný jenom je to udávaný jako nehavarovaný???hodně prodejců to dělá,když sem si já hledal auto tak sem byl v ESA a tam říkají že jejich vozy nebyli havarovaný jenomže každá octa co sem tam viděl byla aspon jednou bouraná,takže je to asi tak,nevěř dokud k tomu není dokumentace i když i ta může být zfalšovaná
- patrik.kloucek
- Aktivista