Křivá zadní náprava, Superb 1,9 Tdi r.v.2002

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jammal
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Křivá zadní náprava, Superb 1,9 Tdi r.v.2002

Příspěvek od Jammal »

Ahoj všem. Mám dotaz jestli jste už někdo neřešil podobný problém. Brácha má na Superbu zadní nápravu docela dost rozjetou...takový tvar do A. Dívali se s mechošem na podvozek a nic vadného tam nenašli, takže si neví rady a nechtějí zbytečně měnit něco co nepomůže. Nevíte čím to může být ? Přikládám obrázek kde je to krásně vidět.

Obrázek
Mercedes Benz C30 AMG
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

Nikdo nic ?
Mercedes Benz C30 AMG
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Jindra
Přispěvovatel

Příspěvek od Jindra »

at si zajede na geometrii, tam mu řeknou jestli je náprava pohlá.
Fabka TDI vše červeně
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

Jindra píše:at si zajede na geometrii, tam mu řeknou jestli je náprava pohlá.
Jj to je mi jasné, díky. Jde mi spíš o to jestli někdo neměl podobnou zkušenost. Jízdní vlastnosti v pohodě, bourané to nebylo, ale na pohled to opravdu vypadá děsivě (hm)
Mercedes Benz C30 AMG
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

může to být normální, třeba BMW jsou rozkročený jak prase před porážkou
Jindra
Přispěvovatel

Příspěvek od Jindra »

já jsem jednou v zimě trefil s fabkou zadním kolem bokem obrubník, na 1 pohled vše ok ,ale když jsem zajel na geometrii tak jsem zjistil že to kolo je vyhlé.
Fabka TDI vše červeně
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

jojo...tahle zadní náprava (passat,superb) je docela měkká. Řekl bych že bude stačit vymést větší díru a hne se. Dvě už jsem rovnal.
Bude tam nějaká tolerance, na geošce mu řeknou...
***VAG,PSA,Renault***
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jestli se ještě nesjíždějí gumy,tak co,jsou to pořádné negativy...aspon ten sup bude pořádně sedět..Jestli náhodou někde pořádně neskočil naloženej... :)
nepropadat panice...
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

jericho-3 píše:Jestli se ještě nesjíždějí gumy,tak co,jsou to pořádné negativy...aspon ten sup bude pořádně sedět..Jestli náhodou někde pořádně neskočil naloženej... :)
No vozili se v tom vládní tlustoprdi, tak je možné že je to namožené (LOL) Jen by mě zajímalo kterou část vyměnit, aby se to narovnalo :?
Mercedes Benz C30 AMG
Kejdzus
Přispěvovatel

Příspěvek od Kejdzus »

a brácha to kupoval už jako jetý???co když to bylo bouraný jenom je to udávaný jako nehavarovaný???hodně prodejců to dělá,když sem si já hledal auto tak sem byl v ESA a tam říkají že jejich vozy nebyli havarovaný jenomže každá octa co sem tam viděl byla aspon jednou bouraná,takže je to asi tak,nevěř dokud k tomu není dokumentace i když i ta může být zfalšovaná
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

A co koupit jinou nápravu, na vraku jich bude dost.
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

pokud se ti nesjizdej gumy tak bych to neresil....jestli ale chces vedet na cem jsi tak geometrie.....a pak logicky bud vymena(vrak nebo origo)to je na kazdym a nebo narovnat-coz je trochu zverstvo ale da se :D a vyjde to nejlevnejc ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“