Lupo 3L TDI-dlho tlakuje robot-vyriesene
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Lupo 3L TDI-dlho tlakuje robot-vyriesene
Mam problem ze dlho tlakuje hydraulicka pumpa na prevodovku. Ak auto stoji asi 10 hodin tak tlakuje aj 30 sekund. Pretesnil som tie tlakove trubky co idu do radica prevodovky a dal som novy olej a tyzden to bolo super, rano tlakovalo asi 5 sekund. Po tyzdni jazdenia zas tlakuje 20-30s. Viem ze asi vela ludi nema s tymito autami vobec ziadne skusenosti, ale mozno sa predsa len niekto najde kto poradi. Mal som rozobratu aj tu hydraulicku pumpu, pod tym elektromotorom co toci to hydraulicke cerpadlo je gufero, nema niekto rozmer tohoto gufera? Prip. nema niekto nejaku prirucku k tejto prevodovke? Dakujem.
Naposledy upravil(a) misoVW dne 12 srp 2011, 20:43, celkem upraveno 1 x.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Máme tohodle zmetka už nějakej rok doma a víc starostí než ježdění. Poslední rok jen stojí. Vyměnilo se co se dalo, cena oprav cca 40tis, ale bez úspěchu. Ještě je původní robot za 30tis.
Pročetl jsem toho mraky na polských a holandských fórech, tak zkus pohledat tam, u nás o tom lidi moc neví. Nebo zkus uživatele McMahon na vw-clubu. 3L má několik a jako hobby je opravuje. Dost mi pomohl při opravách, bral jsem od něj i převodovku. 
Nechci tě strašit, ale zbav se toho dokud je čas...

Nechci tě strašit, ale zbav se toho dokud je čas...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Heh nogis dik za reklamu....
Ale my se z Mišou zname uz nejaky ten patek.... a Lupko 3L si koupil asi hlavne kvuli tomu ze videl jak mi jede to moje, kdyz mi ho čipoval:-)
Ten problem uz zesime par tydnu.... prakticky jako si koupil Lupko... ale snad uz se Mišo ted dopatral k tomu spravnemu:-) (s moji malou pomoci):-)
A jinak pišeš hned to prodej tak na to řikam nikdy... snad jen v připadě, že ta věta "Hned to prodej....." pokračuje "..... a okamzite si kup dalši:-)":-) To auto proste je supr jen se mu treba chvili venovat a vsecko vyladit.... a pak to slape bezproblemu:-)
A co jinak u tebe... uz ste nejak pokrocili nebo to zustalo na tech par km co to ujelo na me převodovce?

Ten problem uz zesime par tydnu.... prakticky jako si koupil Lupko... ale snad uz se Mišo ted dopatral k tomu spravnemu:-) (s moji malou pomoci):-)
A jinak pišeš hned to prodej tak na to řikam nikdy... snad jen v připadě, že ta věta "Hned to prodej....." pokračuje "..... a okamzite si kup dalši:-)":-) To auto proste je supr jen se mu treba chvili venovat a vsecko vyladit.... a pak to slape bezproblemu:-)
A co jinak u tebe... uz ste nejak pokrocili nebo to zustalo na tech par km co to ujelo na me převodovce?
VW Lupo 3L + čip 220 Nm (dělal misoVW, rovny chlap, který vždy poradi)
to McMahon: auto s tvojí převodovkou ujelo pár metrů, tím to skončilo. Ten robot je průser, nikdy bych to už do baráku nepustil. Žije si to vlastním životem a nikdo na to nemá čas ani náladu. Třeba je to jen nějaká blbost, ale když nevím, kde hledat, tak je to problém. A kupovat donekonečna nový díly není řešení. Jen cenou oprav se pomalu, ale jistě blížíme tržní ceně auta. Brácha si místo toho koupil Leon cupra R a je spokojenej 

No řešení by to bylo, tenkrát jsme o tom i uvažovali, ale mám to dost z ruky, tak jsme to zkoušeli, protože jsme nějak nemohli zkousnout, že by to bylo jediný auto, který jsme nedokázali opravit.
No a pak už na něj nebyl čas. Takhle to prodávat nemá cenu, to ho prodám za cenu těch nových dílů. Ale jak pojede, jde z domu, nikdo ho nepotřebuje. Už si ani moc nepamatuju, co to naposled dělalo, bylo to doslova každej den něco jinýho. Ale myslím, že už to startovalo a dokonce normálně řadilo, jen tam nešla zpátečka...