Opel Astra 1.7 DTI poraďte zkušenosti

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vavra
Nováček
Odpovědi: 0

Opel Astra 1.7 DTI poraďte zkušenosti

Příspěvek od Vavra »

Koupil jsem astru 1.7 DTI caravan ( snad motor Y17DT). Nevím zda je to motor ISUZU? podle čeho to poznám? Jinak ten motor odspodu nejde a to auto do 2 tis. otáček vůbec nejede, po zapnutí turba asi 2200 ot. se rozjede a přes 3500 se mu už zase moc nechce. Při vlažnej jízdě kolem 2 tis. ot se snad vůbec nepohne ručička teploměru. Přejedu celou Prahu ráno a ručička nic. Jinak už dávno topí asi po 3 km. Jaké máte zkušenosti s tímto motorem a autem. Co miřekne třeba origoš? :?
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Na první pohled Isuzu poznáš, že má čerpadlo vzadu. Německý motor ho má vpředu.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Vavra
Nováček

opel astra 1,7 dti rv2001

Příspěvek od Vavra »

Ještě jsem se chtěl zeptat, zda tu lenost nemůže způsobovat váha vzduchu. po nastartování motoru mi nezhasíná kontrolka elektronikého systému motoru a zhasne asi po 15-2O km. V manualu píšou že má zhasnout po nastartování. když se rozsvítí za jízdy tak se přepne do nouzového režimu. Tak nějak tuším spojitost. Díky
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Má zhasnout po nastartování. Tady nezbyde, něž to nechat načíst Techem. Může to dělat i zacarbonovaná regulace turba.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Vavra
Nováček

Příspěvek od Vavra »

Tak jsem byl v oplu a prý jsou to žhavičky. Váha vzduchu prej v poho. Zároveˇmi ale zarazilo, že tady na webu jsem někde čet o tom,že u astry se musí měnit termostat s celým domečkem a hadicí a v oplu mi řekli že u Y17DT mají jenom vlastní vložku a že se tam domeček nemění. Nevíte jak to je doopravdy. :?
Odpovědět

Zpět na „Opel“