Laguna 2.2 dci cidlo vodyv pal filtru

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kikkklop
Nováček
Odpovědi: 0

Laguna 2.2 dci cidlo vodyv pal filtru

Příspěvek od kikkklop »

Zdravim vseci
Prosim o radu mam Ren. Laguna 2,2 dci rv 2006. Sviti mi chyba motoru /check injectinon/ na diagnostice to pise snimac vody v palivovem filtru.
Ale snimac v pal. filtru vubec neni a ani neni dira ve filtru. Pouze je u filtru vyvedena svorkovnice se 3 kabelama. Na 1 jde 12 plus po klicku,na 2jde kostra, na 3 by mel jit signal z tohoto cidla. Chtel bych vedet zda nekdo nevi jaky by se mel zapojit odpor na vypnuti teto chyby a zda na kostru nebo proud. Nemuzu najit vubec zadne schema tohoto cidla. Vsem diky za odpo
Kikkklop 8)
gargamelc
Přispěvovatel

Příspěvek od gargamelc »

zrejme niekto menil filter bez cidla lebo je o veeeela lacnejsi
kiko
Sběrač informací

Re: Laguna 2.2 dci cidlo vodyv pal filtru

Příspěvek od kiko »

kikkklop píše:Zdravim vseci
Prosim o radu mam Ren. Laguna 2,2 dci rv 2006. Sviti mi chyba motoru /check injectinon/ na diagnostice to pise snimac vody v palivovem filtru.
Ale snimac v pal. filtru vubec neni a ani neni dira ve filtru. Pouze je u filtru vyvedena svorkovnice se 3 kabelama. Na 1 jde 12 plus po klicku,na 2jde kostra, na 3 by mel jit signal z tohoto cidla. Chtel bych vedet zda nekdo nevi jaky by se mel zapojit odpor na vypnuti teto chyby a zda na kostru nebo proud. Nemuzu najit vubec zadne schema tohoto cidla. Vsem diky za odpo
Kikkklop 8)
Skús tú funkciu odkonfigurovať clipom,na niektorých autách to ide.
kikkklop
Nováček

Příspěvek od kikkklop »

Mel jsem to pripojene na clipu pry to odkonfigurovat nejde. Ale nevite nekdo zda by to neslo zrusit pres bosch diagnostiku./kts 500/ A nebo nejaky odpor protoze cidlo se mi fakt kupovat nechce.
kikkklop
Nováček

Příspěvek od kikkklop »

Tak uz to mam vyresene stacila zarovka z embecka a chyba motoru zhasla. A ani nesviti varovani vodyv nafte.
Tak vsem diky za radu a zase treba nekdy u renaultu. (LOL) (LOL) :D :D
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“