podle me je jedno jestli das VIF do nafty nebo do oleje..svou funkci udela ve vsem...hlavni je zvyseni cetanoveho cisla a ochrana a cisteni palivoveho systemu...
Nevím jak moc je rozdílný účinek VIF vs. Bezaromatik, ale cena za předpokladu správného dávkování jednoznačně mluví pro VIF. Jinak když jsem jezdil na čistej rostlináč VIF opravdu pomáhal minimálně lepšímu prohoření. Rozhodné citelné zlepšení.
iridium píše:Nevím jak moc je rozdílný účinek VIF vs. Bezaromatik, ale cena za předpokladu správného dávkování jednoznačně mluví pro VIF. Jinak když jsem jezdil na čistej rostlináč VIF opravdu pomáhal minimálně lepšímu prohoření. Rozhodné citelné zlepšení.
iridium píše:Nevím jak moc je rozdílný účinek VIF vs. Bezaromatik, ale cena za předpokladu správného dávkování jednoznačně mluví pro VIF. Jinak když jsem jezdil na čistej rostlináč VIF opravdu pomáhal minimálně lepšímu prohoření. Rozhodné citelné zlepšení.
Kdyz jsem jezdil jen na cistej olej x benzin 20:2 tak rozdil mezi toudle smeskou a naftou byl nulovy. Na olej to v motoru vic klapalo.
Ted do smesky pridavam 30ml zimniho VIFu a motor uz tak neklape a pri prepnuti z oleje na naftu motor zlenivi.
Prijde mi ze to s VIFem jede lip