Pasat PD nestartuje-padá nafta? VYŘEŠENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pasat PD nestartuje-padá nafta? VYŘEŠENO
Ahoj, začala se mi na Pasatu TDi PD 96kW projevovat závada horších startů. Když auto přes noc stojí ráno musím dlouho točit aby to chytlo. Začalo to dělat po zimě, někdy jsem musel déle točit aby to chytlo. Občas byl rozdíl jestli jsem stál z kopce nebo do kopce. Teď když stojím přes noc, auto na otočení chytne, ale hned chcípne. Pak musím točit aby to chytlo. Už jsem vyměnil tandem, včetně těsnění. vyměnil jsem i filtr, dal zpětný ventil, jiné čerpadlo do nádrže a je to pořád stejné. Vag bez závad. Co s tím? Děkuji.
Naposledy upravil(a) dury2 dne 01 zář 2010, 08:20, celkem upraveno 1 x.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
když vytahneš ten vstřikovač,tak jsou vidět v té díře proti tomu šroubu takové vydrené drážky..nutné je strhnout,zaškrabnout nožíkem,zabrousit nečím jemným (400),nové gumky,pořádně maznout vazelínkou.no a na doporučení tady všech i nové ty šrouby co drží vstřikovač.jinak máš SZdury2 píše:Jo přesně tohle mi říkal jeden mechanik. Jak poznám tu vymačkanou hlavu? Díkes
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Tak vyřešeno opraveno. Vyměnili jsme všechny těsnění na vstřikách a auto staruje jako za mlada. cena opravy byla necelých tisíc korun. Super. díky Venouši 

Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
http://www.sittech.cz/effa1 píše:jak se ta firma jmenuje co jsi tam koupil ty o-kroužkyvita.10 píše:Mě to dělali gumky na vstřikách. Ale už mám pěkně vymačkanou hlavu. Tak jsem si koupil u firmy která dělá O-krožky o desetinku větší. A zatím klid. Vzal jsem tam origo a oni si je změřili, vyšlo to na 300,-
Passat 96KW
taky je umím
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS