OII- stále svítí brzdová světla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII- stále svítí brzdová světla
Zdravím chlapi,na OII po zapnutí klíčku stále svítí brzdová světla.V jednotce motoru je chyba brzdový spínač,nevěrohodný signál.Brzdový spínač na posilovači jsme vyměnili,chybu smázli,ale naskočila znova a světla stále svítí.Dokonce jsme zkusili vyměnit i BSG a nic.Nevíte někdo kde může být chyba ??Musí se ještě něco nastavit VAGem ??(přispůsobení ???)Díky za postřehy
koukni v motorovce na spínače co ukazují a kdyžtak hledej prošoupaný drátky...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
V motorovce ukazuje pořád sepnuto/spínač pro brzd.světla Zajímalo by mě,jestli při odpojení brzd.spínače mají brzd.světla svítit nebo ne ??Jediné co jsem ještě našel je ,že za brzd.spínačem je spoj s označením 54(což jsou právě brzd.světla),ale kromě připojení do BSG nevím kam to vede dál...A i když odpojím konektor na BSG tuším E ,který vede od spínače brzdovek tak stále svítí
Tak už fakt nevím...

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
dobře když tatarsky tak tatarsky a vysvětli proč teda dá pokyn na 54 k svitu žárovek naplno když tuto funkci má na starost brzdovej spínač na válci..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Přispěvovatel
to sice ma na starosti brzdovy spinac to ANO ale kdyz se posere ten snimac na spojkovym valci ta rozsviti brzdova svetla a v motorvce je chyba brzdoveho spinace. jinak jsem to nasel tady na foru myslim kdyz jsem resil ten samej problem.ma to spolecne neco s abs a asr nebo esp tak z necim aby jednotka vedela jak mas zmacklou spojku to uz fakt nepamatuju...A jinak je to G476 proste je to propojeny s ABS/ASR !!! a kdyz spojkovej pedal nevidi je to takle rozbity.... 

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel