stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
stahovani oken na dalku
nevyte nekdo jak udelat na vw bora stahovani oken na dalku??
Re: stahovani oken na dalku
Máš k dispozici nějaký diagnostický kabel? Např. k VAG-COMu?michal vw píše:nevyte nekdo jak udelat na vw bora stahovani oken na dalku??
jo jo to by nemel bejt problemvagus píše:Máš k dispozici nějaký diagnostický kabel? Např. k VAG-COMu?michal vw píše:nevyte nekdo jak udelat na vw bora stahovani oken na dalku??
Zjisti mi ještě prosím, co máš za typ komfortní jednotky (katalogové číslo ze samolepky nebo načtené z VAGu). Soudě dle data výroby auta by to měla být 1C0 959 799 B.michal vw píše:jo jo to by nemel bejt problemvagus píše:Máš k dispozici nějaký diagnostický kabel? Např. k VAG-COMu?michal vw píše:nevyte nekdo jak udelat na vw bora stahovani oken na dalku??
ok distak zitra to zjistim a myslys ze to nak pujde udelat to stahovanivagus píše:Zjisti mi ještě prosím, co máš za typ komfortní jednotky (katalogové číslo ze samolepky nebo načtené z VAGu). Soudě dle data výroby auta by to měla být 1C0 959 799 B.michal vw píše:jo jo to by nemel bejt problemvagus píše: Máš k dispozici nějaký diagnostický kabel? Např. k VAG-COMu?
na 99% to půjde, pošlu ti na to něco, neboj semichal vw píše:ok distak zitra to zjistim a myslys ze to nak pujde udelat to stahovanivagus píše:Zjisti mi ještě prosím, co máš za typ komfortní jednotky (katalogové číslo ze samolepky nebo načtené z VAGu). Soudě dle data výroby auta by to měla být 1C0 959 799 B.michal vw píše: jo jo to by nemel bejt problem

vagus píše:to bude super jestli to bude makatmichal vw píše:ok distak zitra to zjistim a myslys ze to nak pujde udelat to stahovanivagus píše: Zjisti mi ještě prosím, co máš za typ komfortní jednotky (katalogové číslo ze samolepky nebo načtené z VAGu). Soudě dle data výroby auta by to měla být 1C0 959 799 B.![]()
na 99% to půjde, pošlu ti na to něco, neboj se
michal vw píše:vagus píše:to bude super jestli to bude makatmichal vw píše: ok distak zitra to zjistim a myslys ze to nak pujde udelat to stahovani![]()
na 99% to půjde, pošlu ti na to něco, neboj se
tak tam mam presne tu jednotku jak si psal mel bych i ten soft vdc jen vedet postup jak a kde detailne prepsat