[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" Kdo máte ve Vašem TDíčku nezávislé topení????????? - DP forum
Rozhodně věc k nezaplacení, zvláště s dálkovým ovládáním. Ovšem jako funglovka od autorizovaneho zastoupení stojí nemalé peníze, ale dá se to pořídit i za třetinovou cenu.
Kompromisní řešení (a velmi osvědčené) je elektrický ohřev DEFA. Auto se připojí spec. zásuvkou na síť 220V (čili použitelné jen pro ty, kteří parkují za plotem). Mini komp v kabině spustí automaticky předehřev dle venkovní teploty. Možné je i manuální spouštění. Systém ohřívá vodu v chladicím systému, dobíjí baterii a vlasním ventilátorem vyhřívá kabinu - cca 23st. C. Cena i s montáží 15.000,- Kč. Distribuje MOLPIR. Mám už dvě zimy a absolutní spokojenost.
Upřímně řečeno - není nad klasický BUFÍK. Mám to v Galaxy předělané na manuální ovládání, čímž si to můžeš zapnout prakticky kdykoli nezávisle na vůli či rozmaru řídicích jednotek.
Nemá chybu.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Marek77 píše:Upřímně řečeno - není nad klasický BUFÍK. Mám to v Galaxy předělané na manuální ovládání, čímž si to můžeš zapnout prakticky kdykoli nezávisle na vůli či rozmaru řídicích jednotek.
Marek77 píše:Upřímně řečeno - není nad klasický BUFÍK. Mám to v Galaxy předělané na manuální ovládání, čímž si to můžeš zapnout prakticky kdykoli nezávisle na vůli či rozmaru řídicích jednotek.
Nemá chybu.
Jakej je v tom rozdíl???
Bufík x nezávislý topení (např. Webasto)
No já myslím, že asi žádnej . Mně se ale víc líbí slovo bufík.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)