Chalani cafte,
mozte mi prosim vas vysvetlit, nejako heslovite ako je to s autodiagnostikou ?
V zasade potrebujem spravny kabel a soft. To co dokazem s riadiacou jednotkou zavisi od softveru aj kablu ?
Pripadne, mozte mi to kusok objasnit ?
Dik pekne
Ako je to s VAG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zavisi ake auta chces robit.Ci len VW group,PSA,Renault,... Presne ako pises vsetko zavisi od kabla a softu.Ale zaklad je citanie a mazanie chyb,merane hodnoty(napr. tlak turba,teplota vody,atd..)kodovanie,...atd.Klikni na HLEDAT je tu toho popisane az az.
Passat 3C variant 2,0tdi BMP
VAG CAN PRO,K+CAN Commander,Delphi uni diag. VAGPROG
VAG CAN PRO,K+CAN Commander,Delphi uni diag. VAGPROG
Info
Nechcem zakladať novú tému tak sa skúsim popýtať tu skúsených či sa dá cez VAG-COM prenastaviť keď mi pri každom studenom štarte začne oznamovať palubovka už pri plus 15 stupňov vonkajšej teploty a nižšej že hrozí námraza. Mi to párkrát zapípa a potom bliká na palubovke červený teplomer asi dva kilometre. Je to pravidelné a je to dosť na nervy keď je vonku ešte teplo. Chcel by som to nastaviť na nižšiu teplotu. Teplomer ukazuje inak správnu teplotu. VAG aj kábel mám len neviem kde a aké hodnoty zadať. Dík dopredu za rady.
Naposledy upravil(a) ac3 dne 29 říj 2010, 08:53, celkem upraveno 2 x.
Š_OCTAVIA 1,9 TDI 66kW AGR r.v. 1999 model 2000
Som to asi zle napísal a pre istotu som v pôvodnej otázke doplnil že mi to robí iba pri studenom štarte. Napr. ráno alebo hocikedy keď je auto dlhšie odstavené a vychladne. Teraz si neviem spomenúť či to náhodou nerobí len pri prvom dennom naštartovaní a potom už celý deň nie, budem to pozorovať a pozriem sa pre istotu aj na tie droty v nádržke.jurosdi píše:Neviem či nenapíšem blbost,ale v Tvojom prípade sa asi jedná o kontrolku hladiny chlad.kvapaliny. Pravdepodobne máš zaoxidované sondy v nádržke a po zohriatí vody to "dostane okruh". Skús skontrolovat a nejako mechanicky vyčistit tie dva drôty ,ktoré vidíš v nádržke s vodou...
Š_OCTAVIA 1,9 TDI 66kW AGR r.v. 1999 model 2000