Ahoj chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto motorem 1.9 TDI PD..BXE..výdrž co se týče zvyšování výkonu! zvyšovat...nezvyšovat? Má najeto poctivých 130tkm..auto v rodině..jeté předpisově..bez problému. Čerstvě chip na 96KW..chtěl bych tam dát sprinty 764..EGR OFF..KAt OFF! Co spojka vydrží nebo taky vyměnit? díky za rady...
Tohle je PD, tam SPRINT 764 nedáš. Větší trysky pro tvůj motor jsou POWERPLUS 783, SPRINT 1043, POWERPLUS 1043 nebo RACE 783.
Chip dělal kdo? Nejdřív chip a pak HW upgrade neni nejšťastnější postup.
Taky už se to tady řešilo. Trysky stačí asi do 160k, turbo asi do 150ti. 96kw mi přijde jako celkem mírnej čip. Uvidíme co ti řeknou místní odborníci. Ta spojka pak už bude potřeba pořešit.
Markus01 píše:Taky už se to tady řešilo. Trysky stačí asi do 160k, turbo asi do 150ti. 96kw mi přijde jako celkem mírnej čip. Uvidíme co ti řeknou místní odborníci. Ta spojka pak už bude potřeba pořešit.
Turbo tam je maličké a často odchází už na sériovém softu.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Dukes píše:Tohle je PD, tam SPRINT 764 nedáš. Větší trysky pro tvůj motor jsou POWERPLUS 783, SPRINT 1043, POWERPLUS 1043 nebo RACE 783.
Chip dělal kdo? Nejdřív chip a pak HW upgrade neni nejšťastnější postup.
Chip jsem dělal v camp performance Praha...dobře kdybych dal sprinty 1043..tak by to chtělo opět měnit soft cooo..?? popřípadě jaké turbo..?? díky
Mozes napisat odkoho mas to hybrid turbo a aku tam mas spojku? Velakrat mi bol ohladne turba poradeny uzivatel Andre, len niekde som cital ze "male" hybridy uz nerobi.